Yusuf Güney çok konuşulan seçim çıkışına imza attı! Hepsi radarına girdi

Ünlü sanatçı Yusuf Güney, YSK (Yüksek Seçim Kurulu)'nun İstanbul düzenlenen seçimlerin yeniden tekrar edilmesi üzerine CHP'li Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılara tepki gösterilmemesini ele aldı. Yusuf Güney, bir dönem yaşadığı mağduriyetten dem vurarak aynı anlayışın kendisine de gösterilmesini istediğinin özellikle altını çizerek isyan bayraklarını kaldırdı.

Yusuf Güney çok konuşulan seçim çıkışına imza attı! Hepsi radarına girdi
Yusuf Güney çok konuşulan seçim çıkışına imza attı! Hepsi radarına girdi
GİRİŞ 11.05.2019 14:00 GÜNCELLEME 11.05.2019 14:00
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Yusuf Güney, YSK (Yüksek Seçim Kurulu)'nun İstanbul'da gerçekleştirilen seçimlerin 24 Haziran 2019 tarihinde tekrardan yapılması kararının alınmasıyla CHP'den Ekrem İmamoğlu'na destek yağmuruna tutan sanatçı isimlere herhangi bir tepki gösterilmemesini eleştirdi. Ünlü sanatçı Yusuf Güney, bir zamanlar şehit ailelerine destek verdiği için eleştiri oklarının merkezi haline geldiğini ve sosyal mecra aracılığıyla pek çok ağır ithamlara maruz kaldığını vurgulayarak yaşadığı mağduriyeti bir kez daha gözler önüne serdi.

 

 

Kenan Sofuoğlu'dan zehir zemberek sözler! Sanatçılara tepkisi ağır oldu

Tüm bunların yanı sıra geçtiğimiz günlerde mazbatasını alan CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun yanında olan sanatçı isimlere gösterilen anlayış ve hoşgörünün aynısını kendisine de gösterilmesini talep ederek son noktayı koydu. Şarkıcılık mesleğinin yanı sıra işletmecilik sektöründe de faaliyetlerde bulunan Yusuf Güney, sosyal medya platformu aracılığıyla Ekrem İmamoğlu'na ‘’Her şey çok güzel olacak!’’ başlığıyla destek mesajları ileten sanatçı kişilerin paylaşımlarının bulunduğu fotoğrafı yayınlandı.

 

 

Yusuf Güney;  "Bana sırf şehit ailemizin yanında olduğum için günlerce etmediğiniz hakaret, küfür ve tehdit kalmadı... 'Sanatçı tarafsız olmalıdır' dediniz durdunuz ne yani bu tablodaki sanatçı arkadaşlarımızı siz sanatçı yerine koymuyor musunuz hani herhangi bir tepki falan görmedim, okumadım, sanata biraz saygı lütfen... Herkesin görüşüne saygım sonsuzdur, aynı anlayışı, hoşgörüyü de sizden bekliyorum, saygılar" şeklinde ifadeler yer vererek notunu düştü.

yusuf güney ekrem imamoğlu

YORUMLAR 33
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Aman kardeşim uzak dur senide bozmasınlar
    Cevapla
  • Masal1905 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen bin yasa yusuf güney inşallah hak yerini bulacak ve akp mhp kazanacak istanbulda inşallah
    Cevapla
  • güven 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlamadığım tsk personelinin yanında durdu diye biri eleştiriliyorsa burda çok ciddi bir sıkıntı var demektir.eleştirenlerin tamamı bence haysiyetlerinden şüphe etmelidir.bu eleştiren sanatçı bozuntularınıda halk olarak silmeliyiz.çünkü bunlar bu ülkenin devamlı hainleri.
    Cevapla
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Tâbi kendileri teröristlerle iş tutmayı yadırgamıyorlar yeterki erdoğan gitsin halbuki bilmiyorlar gelen Allahın izniyle tayyip erdoğandan daha çok hizmet edicek islâma
    Cevapla
  • Rıdvan aktaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen dikdur kardeşim it izi yiğit izine hiçbir zaman karışmaz soysuzlar herzaman var olmuştur
    Cevapla
  • erdal unal 4 yıl önce Şikayet Et
    hayırdır sana şehide destek verdigin icin kim ne demis diyebilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı