Seray Kaya kimdir? Kadın dizisi Şirin karakteri Seray Kaya kaç yaşında?

Oyunculuk performansı ile son dönemde adından söz ettiren Seray Kaya kimdir? Fox TV'de yayınlanan Kadın dizisinde rol alan ve Şirin karakterini oynayan Seray Kaya nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte Seray Kaya'nın biyografisi ve hakkında merak edilenler...

Seray Kaya kimdir? Kadın dizisi Şirin karakteri Seray Kaya kaç yaşında?
Seray Kaya kimdir? Kadın dizisi Şirin karakteri Seray Kaya kaç yaşında?
GİRİŞ 08.05.2019 12:26 GÜNCELLEME 08.05.2019 12:26

Seray Kaya 1991 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Giresunlu olan Seray Kaya oyunculuk kariyerine başvuru yaptığı bir ajans aracılığı ile başladı. Güzellik merkezinde makyöz olarak çıraklık dahil 7 yıl çalışan Kaya, Sadri Alışık Kültür Akademisinde oyunculuk eğitim aldıktan sonra ilk oyunculuk deneyimini Huzur Sokağı adlı dizide gerçekleştirdi.

Şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk'un oynadığı Kadın dizisinde Şirin karakteriyle izleyenleri kendine hayran bırakıyor.

SERAY KAYA'NIN YER ALDIĞI BAZI PROJELER

2012 yılında Huzur Sokağı dizisinde oynadı
2014 yılında Kocamın Ailesi dizisinde Miray karakterini oynadı
2016 yılında Gülümse Yeter dizisinde Gül Özdemir karakterini oynadı
2017 yılında Kadın dizisinde Şirin karakterini oynadı.

Kadın Dizisi Şirin

Şirin Sarıkadı kimdir?

Şirin doğduğundan beri sorunlu bir çocuk ve genç kız olmuştur. Liseyi bitirdiği ilk sene üniversiteye girmeyi başaramamıştır. Güzel Sanatlar’ın resim bölümüne girmek istemektedir ve bunu ilk denemesinde başaramamasının sebebi de yeteneksizliği değil, son birkaç senedir geçirdiği psikolojik zorluklardır. İnsanlardan kaçan, sosyalleşmekten korkan utangaç bir kişiliği vardır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor