Bu yıl hangi dizi ekranlara veda edecek? Dizilerin final tarihleri belli mi?

Ekranlarda reyting savaşı sona eriyor. Yaz ayına kısa bir süre kala yeni sezonda birbirinden önemli dizi ekranlara veda ediyor. Senaryo gereği final yapan dizilerin yanı sıra izlenme oranları düşük olan dizilerde erken final yapacak. Peki bu sezon hangi diziler final yapacak?

Bu yıl hangi dizi ekranlara veda edecek? Dizilerin final tarihleri belli mi?
Bu yıl hangi dizi ekranlara veda edecek? Dizilerin final tarihleri belli mi?
GİRİŞ 24.05.2019 14:16 GÜNCELLEME 24.05.2019 14:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Birbirinden önemli diziler bu yıl ekranlara veda ediyor. 2019 da final yapacağı kesinleşen yada planlanan dizileri sizler için derledik. Peki Kanal D, Star TV, Show TV, TRT 1, Fox TV, TV 8 ve ATV kanallarında hangi diziler final yapacak? İşte senaryo gereği final yapan ve izlenme oranları düşük olup erken final yapacak tüm diziler.

 

 

KIZIM 

TV 8 ekranlarında yayınlanan Kızım dizisi Mayıs ayı itibariyle final yapacağı kesinleşti. Final nedeni olarak Med Yapım’ın 2019 - 2020 yeni sezonunda yeni bir dizi yapacağı oldu. Dizinin başrolünde ise Cansu Dere oynayacak.

 

 

Kızım

SÖZ 

Tims B Yapım’ın Söz dizisi için bu sezon final kararı alacağı iddia edildi. Söz dizisine iyi bir yerde bırakmak ve yerine Tolga Sarıtaş ile Ah Şu Çılgın Türkler isminde yeni bir diziye başlamak istediği iddia edildi

Söz

GÜLPERİ

Show TV ekranlarında yayınlanan Gülperi dizisi 3 Mayıs 2019 Cuma akşamı 30. bölümü ile final yaptı

Gülperi

HALKA

Halka dizisi için final kararı alındı. Özellikle 30 nisanda ekranlara gelen Halka dizisinin 1.74 reyting ile 30. sıralara kadar gerilemesi daha önce devam kararı alınan Halka dizisinin fişini çeken olay oldu

Halka

İKİZLER MEMO - CAN

27 Ekim Cumartesi günü yayın hayatına başlayan İkizler Memo – Can beklenen izlenme oranını yakalayamadı.

İkizler Memo Can

JET SOSYETE

Yayın hayatına Star TV'de başlayan ardından TV 8 ekranlarına transfer olan senaristliğini Gülse Birsel'in yaptığı Jet Sosyete dizisi beklenen izlenme oranlarını yakalayamaması sebebiyle final yapacak ve internet dizisi olarak yayın hayatına devam edecek.

Jet Sosyete

BİZİM HİKAYE

Fox TV ekranlarında yayınlanan Med Yapım Bizim Hikaye 72.bölümü ile 30 Mayıs Perşembe günü ekranlara veda edecek.

Bizim Hikaye

ÇARPIŞMA

Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ,Alperen Duymaz ve Elçin Sangu gibi isimlerin yer aldığı yapımcılığını Ay Yapımın üstlendiği Çarpışma dizisi 25 Mayıs 2019 da final yaparak ekranlara veda edecek.

Çarpışma

DİRİLİŞ ERTUĞRUL

5 sezondur ekranlarda yerini alan ve reyting rekorları kıran başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 150.bölümü ile final yapacak. Senaryo gereği final yapan Diriliş Ertuğrul'un yerine başrolünü Burak Özçivit'in oynadığı Diriliş Osman dizisi başlayacak.

Diriliş Ertuğrul

İSTANBULLU GELİN

İstanbullu Gelin dizisinin yönetmeni Zeynep Günay Tan İstanbullu Gelin dizisinin 3. sezonda yani 2019 da final yaparak ekranlara veda edeceğini açıkladı

İstanbullu Gelin

YORUMLAR 3
  • taha 4 yıl önce Şikayet Et
    halka bitmesin lütfen
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul'u çıkar gerisi işe yaramaz diziler
    Cevapla
  • Diriliş 4 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş harika ya. Her bölümü sinema tadında. İnşallah Diriliş Osman da aynısı olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!