Sen Anlat Karadeniz 52.bölüm 2.fragmanı: 'Genco'nun paçaları tutuşuyor!'

Sen Anlat Karadeniz 51.son bölümde; Genco'nun talimatıyla batırılan gemiden her ne kadar Mustafa için korkulan bir durum olmayıp kazasız belasız kurtulsa da iki tayfanın yaşamını yitirmesi yürekleri dağladı. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Tahir, olaya sebebiyet veren kişinin Genco olduğunu öğrenir öğrenmez intikam ateşiyle yanıp kavrularak yaptığını yanına kar bırakmamak için kolları sıvadı. Sen Anlat Karadeniz 52.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 23.05.2019 00:20 GÜNCELLEME 23.05.2019 00:21

ATV ekranlarında 8 Mayıs Çarşamba tarihinde yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 51.son bölümde; Kaleliler'in yeni husumetlisi olarak piyasaya çıkan Genco, onların hakkından gelebilmek adına en başından sonuna kadar yaşadıkları her şeyi mercek altına alarak akıllara durgunluk veren bir kumpas kurdu. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Genco tarafından Mustafa'nın da içerisinde yer aldığı gemi yerle bir edilirken, tüyler ürperten haberi alan Kaleliler ise kabus dolu anlar yaşayarak olayın etkisinden uzun bir süre çıkamadılar. Başta yüreği kan ağlayan Asiye olmak üzere tüm aile Mustafa'nın sonunun gelerek korkunç kazaya kurban gidebileceği ihtimalleriyle içi içini kemirse de neyse ki korktukları başına gelmeyerek hayatta olduğu haberine ulaştılar. Mustafa'nın ölümün eşiğinden son anda kurtulduğu gelişmesiyle yüreklerine su serpilse de batan gemide göre üstlenen iki tayfanın da son nefesini verdiği haberiyle derinden sarsılmalarının ardından Sen Anlat Karadeniz 52.bölüm fragmanı bekleniyor. Tahir, başlarına gelen akıl almaz olayın ve tayfalarının hayatını kaybetmesinin sorumlusunun Genco olduğunu öğrenmesiyle kan beynine sıçrayarak bulunduğu mekana baskın düzenleyip kendisine silah dayamasının akabinde Sen Anlat Karadeniz 52.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Genco'nun adamlarını yere seren Tahir, elindeki silahıyla hesap sorup onu köşeye sıkıştırdığı esnada orada Murat'ın da olduğunu görmesi üzerine neye uğradığını şaşırmasının sahne olduğu diziye dair gelişmeler...

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 52.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizi projesi Sen Anlat Karadeniz 52.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 52.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli), Öykü Gürman (Asiye Kaleli), İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu), Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar) ve Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli) gibi başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Sen Anlat Karadeniz 52.bölümüyle 22 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Mustafa batan gemiden sağ çıkmayı başarır; ancak tayfalar için aynı şey söz konusu değildir. Kaleliler telafisi olmayan kayıplarının yasını tutarken tüm aile birbirine daha da kenetlenir.

Tahir gemiyi batıranın Genco olduğunu öğrenince hesap sormak için onun organize ettiği partiyi basar. Orada Murat'la karşılaşan Tahir için artık sorun Genco olmaktan çok ötedir.

Tahir şimdi kardeşini kurtarmanın derdindedir. Yiğit, Hazan öğretmenini yere göğe sığdıramazken Tahir'in onu korumak için yaptıkları, küçük çocuğun babasına ilk kez tavır almasına sebep olur.

Yiğit ortadan kaybolur. Nefes ve Tahir'in onu buldukları yerde ise hepsi için ayrı bir sınav başlayacaktır.