Bizim Hikaye 70.bölüm 2.fragmanı: Son kez sürprizler üst üste sıralanıyor

Bizim Hikaye 69.son bölümde; Barış'ın aslında kendisini aldatmadığını ve Neslihan'la aralarında zannettiği türden bir ilişki olmadığını öğrenen Filiz evliliğini kurtarmak için elinden geleni ardına koymadı. Bizim Hikaye son bölümde; Bebeğin cinsiyetinin netliğe kavuşması üzerine aralarındaki kırgınlık ve problemler toz bulutu gibi uçup giderken kendilerini bekleyen felaketler yeniden birbirini kovalayacaktır. Bizim Hikaye 70.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 23.05.2019 23:58 GÜNCELLEME 23.05.2019 23:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında 9 Mayıs Perşembe tarihinde yayınlanan Bizim Hikaye 69.son bölümde; Uzun bir zamandır Barış'ın davranışlarını ve söylemlerini olmayacak şekilde algılayarak kendisine hiçbir şekilde güvenmeyen ve çığ gibi büyüyen şüphelerin gölgesinde yaşayan Filiz aslında sevdiği adamın şimdiye kadar en ufak bir kabahatinin olmadığını öğrenmesiyle yüreğine su serpildi. Bizim Hikaye son bölümde; Filiz, kaba-sert ve ön yargılı tutumu sonucunda Barış'ın paramparça olan kalbini onarmak, düştüğü büyük yanılgıdan ötürü kendisini affetmesi için adeta çırpınarak uğrunda her türlü yolu denedi. Barış her ne kadar çalıştığı yere gelip kendisini çiçek sürpriziyle karşılayan ve aralarının düzeltmesi için dil döken Filiz'e pas vermemeye çalışsa da, bebeklerinin kız mı yoksa erkek mi olduğunu öğrenmek adına kendisinden randevu almasıyla beraber müjdeli haberi öğrenmeleri üzerine bir anda her şeyi unutmalarının ardından Bizim Hikaye 70.bölüm fragmanı bekleniyor. Kız bebek dünyaya getireceğini öğrenen Filiz ve Barış, bu coşkulu gelişmeyi kutlamak ve aşklarını yeniden tazelemek için tatile çıkarlarken başlarına üst üste gelen belaların heveslerinin kursaklarında kalmasının akabinde Bizim Hikaye 70.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Final bölümünde ise, Elibolların mahalleye kara bulut gibi çöken beladan kurtarmayı başaran Fikri'nin birdenbire fenalaşarak yere yığılmasının sahne olduğu diziye dair gelişmeler...

 

 

BİZİM HİKAYE 70.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 70.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

BİZİM HİKAYE 70.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 70.bölümüyle 15 Mayıs Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Filiz, Barış’ın masum olduğunu öğrendiğinde büyük haksızlık ettiğini anlar ama artık her şey için çok geçtir. Barış’ın kalbini alması o kadar da kolay olmayacaktır. Yine de elinden geleni yapmaya kararlı olan Filiz, tüm vaktini ve enerjisini kocasını geri kazanmaya harcar. Sonunda aralarındaki buzlar erir ve küçük bir kaçamak yapmaya karar verirler. Ancak olaylar gittikleri yerde de peşlerini bırakmayacaktır. Bu sırada ise mahallede kıyametler kopmaktadır. 

Çiçek, Cemil, Ferda, Tufan ve Minibollar Filiz’le Barış’ı rahatsız etmeden mahalleye çöken beladan kurtulmak için mücadele etmeye başlar ancak bu kez karşılarındaki insanlar oldukça çetin ceviz çıkmıştır ve onları kurtarabilecek tek kişi vardır: Fikri Elibol. Fakat Fikri’yle Ersin de, okulda yaptıkları dolandırıcılık yüzünden tutuklanınca işler iyice sarpa sarar. Şimdi bizimkilerin önünde iki seçenek vardır: Fikri Elibol’u mu kaçıracaklar yoksa mahallenin elden gitmesine göz mü yumacaklar? Tabi sonunda Filiz ile Barış’ı en delirtecek yolu seçerler ve o yolun sonu Fikri için hiç de iyi bitmeyecektir.

YORUMLAR 1
  • muharrem 4 yıl önce Şikayet Et
    ne olur bizim hikaye dizisi final yapmasın istiyorum çok güzel bir diziydi herkesin severek izlediği bir diziydi ne olur bitmesin istiyorum zaten ondan sonrası başka dizilerde izlenilmeye bilir bir kadın dizisi kaldı birde savaşçı dizisi ne olur bizim hikaye dizisi final yapmasın çok seviyorum bizim hikaye dizisini devam etmesini istiyorum saygılarımla taleb ederim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu