Erkenci Kuş 42.bölüm 2.fragmanı: Sanem aşkın büyüsüne kendini kaptırıyor!

Erkenci Kuş 41.son bölümde; Sanem'den bir an olsun ayrı kalmaya dayanamayan ve onun kitabındaki okuduğu cümlelerin etkisi altında kalan Can tekrardan geri dönerek aşkı için mücadele etmeye başladı. Erkenci Kuş son bölümde; Can, döndüğü gibi kendisine büyük bir iftira atan Yiğit'in gizlice çevirdiği dümenleri gün yüzüne çıkarabilmek ve masum olduğunu kanıtlamak için de uğraş gösterdi. Erkenci Kuş 42.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 18.05.2019 16:55 GÜNCELLEME 18.05.2019 16:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında 11 Mayıs Cuma tarihinde yayınlanan Erkenci Kuş 41.son bölümde; Alıp başını gitmeye niyetlenen Can, Sanem'den son bir kez ufacık bile olsa ışık göstermesini beklerken suskunluğu karşısında elinden başka hiçbir gelmeyerek ilişkilerinde yeni bir sonu daha getirdi. Erkenci Kuş son bölümde; Sevdiği adamın bir kez daha kayıplara karışacak olmasına asla gönlü razı gelmeyen Sanem, son anda Can'ın gidişini engellemek amacıyla sahile gittiğinde her şey için çok geç kaldığını gördü. Sanem, Can'ın tekrardan izini kaybetmesi üzerine pişmanlık ve çaresizlik duygularını en yoğun haliyle yaşarken, ne yaparsa yapsın kalbine bir türlü söz geçiremeyen Can ise sevdiği kadının hayaliyle yanıp kavrulurken onun kitabındaki okuduğu sözler adeta bir dönüm noktası olmasının ardından Erkenci Kuş 42.bölüm fragmanı bekleniyor. Sanem'in kitabındaki okuduğu cümlelerin tılsımına kendini bir hayli kaptıran Can, teknesinin arızalandığı bahanesini ileri sürerek soluğu yeniden sevdiği kadının yanı başında almasının akabinde Erkenci Kuş 42.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkinci kez geri dönen Can, bir yandan Sanem'in bin parçaya bölünen kalp kırıklıklarını onarmak için her şeyini ortaya koyarken diğer yandan bir yıl önce kendisine haince bir iftirada bulunan Yiğit'in kötü biri olduğunu ispat etmek için harekete geçmesinin sahne olduğu diziye dair gelişmeler...

 

 

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunda; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi beğenilen isimlerin yer aldığı Erkenci Kuş 42.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, yapımcılığında Faruk Turgut'un yer aldığı, senaryosunu da Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak'ın kaleme aldığı Erkenci Kuş 42.bölümüyle 18 Mayıs Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak. 

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş son bölümde; Can, teknem bozuldu bahanesiyle geri döner. Sanem’e senin için döndüm diyemez. Sanem teknesi yüzünden dönmesine bozulur fakat neden benim için dönmedin de diyemez. Çiftimiz, gururundan birbirine derdini anlatamaz ama kader ağlarını örmüştür bir kere. Fikr-i Harika ekibi de kaderin işini hızlandırmaya devam eder. 

Sanem, bir dernek tarafından yılın yazarı seçildiğinde, Yiğit bunu Sanem'le başbaşa kalmak için bir fırsata dönüştürmek ister. Aziz, ekibin de yardımıyla Yiğit'i devreden çıkarıp, Can ve Sanem'in bir arada olacağı, Can'ın onun fotoğraf çekimini yapacağı bir ortam yaratır. Sanem ve Can bir arada olsun yeter, dünya duracak zaten! Bu arada Can, Yiğit'in kitabı yaktığından emindir ve onun foyasını ortaya çıkarmak ustaca bir plan yapar.

 

YORUMLAR 1
  • erdal erman amasya 4 yıl önce Şikayet Et
    merhaba erkenci kuş dizisini 1.bölümden itibaren çok ama çok beğenerek ve severek izlemekten çok mutluyum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar