Kardeş Çocukları 16.bölüm 2.fragmanı: Yıldırım tüm dengeleri alt üst etti!

Kardeş Çocukları 15.son bölümde; Umay'ın korkunç cinayete kurban gitmesinin önüne geçmek isteyen Ümran, Cemal'e kurşun sıkıp yere sermesiyle felaketler çığ gibi büyümeye başladı. Kardeş Çocukları son bölümde; Yıldırım, hayatta olmadığı zannettiği çocuğunun aslında yaşadığını öğrenmesiyle beraber Umay ve Ümran'ın güç durumda kalmasına neden olacak hamlede bulundu. Kardeş Çocukları 16.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 19.05.2019 20:05 GÜNCELLEME 19.05.2019 20:05

Star TV ekranlarında 12 Mayıs Pazar tarihinde yayınlanan Kardeş Çocukları 14.son bölümde; Namlunun ucunda olan kız kardeşi Umay'ın canını sağ salim kurtarabilmek noktasında katil olmayı göze alarak Cemal'i elindeki silahla ateşlemesi üzerine felaketler birbirini kovalamaya başladı. Kardeş Çocukları son bölümde; Cemal'in sonunu getirdiği için vicdanı sızlayan ne çaresizlikten ne yapacağını bilemez hale gelen Ümran'ı artık kabus dolu günler beklerken, Umay ise paçaları tutuşan kardeşinin bir kez daha ceza evine girmemesi için suçun üzerini örtmeye çalıştı. Diğer taraftan Yıldırım ise kendisinden bunca zaman sır gibi saklanan ve hayatını kaybettiği sandığı çocuğunun aslında hala yaşadığı gerçeğiyle yüzleşmesi Umay ve Ümran için yıkıcı sonuçlar doğurmaya başlamasının ardından Kardeş Çocukları 16.bölüm fragmanı bekleniyor. Yıldırım'ın varlığından haberdar olduğu çocuğunun kimliğini öğrenmemesi ve nerede olduğunu tespit etmemesi adına akla karayı seçerken, bebeğini kız kardeşine verdiği açıklamasında bulunmasının akabinde Kardeş Çocukları 16.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hayal'in babası Reşat'ı başka bir kadınla suç üstü yakalayarak annesine ihanet ettiğini öğrenmesiyle büyük bir yıkım yaşayıp neye uğradığını şaşırmasının sahne olduğu diziye dair gelişmeler...

 

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 16.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu, senaryosunu ise Sırma Yanık'ın kaleme aldığı Gold Film imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan Kardeş Çocukları 16.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 16.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Mehmet Aslantuğ, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban gibi isimlerin üstlendiği Kardeş Çocukları 16.bölümüyle 19 Mayıs Pazar tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

KARDEŞ ÇOCUKLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kardeş Çocukları son bölümde; Ümran’ın Cemal’i vurmasıyla birlikte kız kardeşler için bir dönem kapanır ve yeni sınavlarla dolu bir dönem başlar. Çocuğunun doğduğundan artık emin olan Yıldırım’ın Ümran’la da Umay’la da yüzleşmesi hepsi için yıkıcı olur. Umay, adım adım köşeye sıkışırken Ümran artık onun yalanlarını taşımakta zorlanmaktadır. 

Yalanlar ve gerçekler arasında sıkışıp kalan Ümran hiç beklemediği bir tehditle burun buruna gelirken, Hayat annesinin kendisinden bir şeyler gizlediğinin farkındadır. Diğer yanda, Hayal’in Reşat ve Cansel’i yakalaması Umay ve Reşat arasındaki son köprüyü de yıkar. Reşat ve Umay arasındaki savaş giderek çirkinleşirken, Umay hedeflerine emin adımlarla yürümektedir. Ancak Yıldırım’ın çocuğunu bulmak için attığı sürpriz adım, tüm planları alt üst etmek üzeredir.