Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, CHP'ye destek veren sanatçılara ateş püskürdü

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney sosyal medya hesabından, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılarla tepki göstererek, "Bir duruşunuz, bir omurganız olsun." ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, CHP'ye destek veren sanatçılara ateş püskürdü
Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, CHP'ye destek veren sanatçılara ateş püskürdü
GİRİŞ 18.05.2019 09:14 GÜNCELLEME 18.05.2019 09:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Son dönemde sosyal medyada CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'na desteklerini açık açık belirten ünlüler takipçilerin büyük tepki toplamıştı. Ünlü şarkıcı Yusuf Güney'de, Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılara tepki gösterdi.

 

 

"ERDOĞAN İÇİN BİRBİRİNİ EZENLER İMAMOĞLU'NA DESTEK VERİYOR"

Yusuf Güney, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Dün Cumhurbaşkanı ile selfie çektirmek için birbirlerini ezenler, bugün İmamoğlu'na destek veriyor. Bir duruşunuz, bir omurganız olsun. Artık saygı istiyorum sizlerden, birbirimize saygılı olalım." ifadelerini kullandı.

 

 

Yusuf Güney

"GÜNLERCE ETMEDİĞİNİZ KÜFÜR VE TEHDİT KALMADI" DEMİŞTİ

Bir dönem şehit ailelerinin yanında olduğu için tepki gördüğünü söyleyen Yusuf Güney, İmamoğlu'na destek olan ünlü isimlerin paylaşımlarının olduğu fotoğrafı, "Bana sırf şehit ailemizin yanında olduğum için günlerce etmediğiniz hakaret küfür ve tehdit kalmadı... Sanatçı tarafsız olmalıdır dediniz durdunuz ne yani bu tablodaki sanatçı arkadaşlarımızı siz sanatçı yerine koymuyor musunuz hani herhangi bir tepki falan görmedim okumadım sanata biraz saygı lütfen... Herkesin görüsüne saygım sonsuzdur ayni anlayışı hoşgörüyü de sizden bekliyorum saygılar" notuyla paylaşmıştı.

YORUMLAR 5
  • Altan 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın hasısın Nemrudun ateşine bir damla su döken serçenin misali çağtın bu hainlere. Allah hidayet edip ıslah etsin seni
    Cevapla
  • Taka 4 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf adamsin yüzde 53 kesin yanında dinleme vatan hainlerini
    Cevapla
  • Birkul 4 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf Güney kardeşim dillerine sağlık
    Cevapla
  • Emrullah Malatya 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına yüreğine sağlık abi ses edemezler ki kendilerinin destek verdiği parti ve yol ark belli nankörlük yaparlar ama ses edemezler şehit kanı eline sürülmüş partiye laf edemezler ama neden çünki vatan ne bilmezler hainler hain Akp adayı olmasında görüşleri kim olursa olsun derdindeler yaptığı hizmetleri görmeyenler at gözlüğü takanlar chp peşinde koşmaya devam edin Rabbim Binali Yıldırımın ve ona eşlik eden yol ark yar ve yard olsun inşAllah
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Eee Seçim Üzeri İçki Ruhsatı aldı.ya ... Şimdi Eyüp Sultana gidip Yasin Okur? :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş..."
Bediüzzaman’ın yakın akrabası ve Nur Cemaati'nin önemli isminden ‘seçim’ açıklaması!