Şarkıcı Murat Boz CHP'ye yaptığı 100 bin TL'lik yardımının duyulmasını istedi!

Şarkıcı Murat Boz 23 Haziran İBB seçimleri için CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'na 100 bin TL bağış yapmasının ardından takipçileri tarafından eleştirildi. Haberin yayınlanmasının ardından sosyal medyada gündem olan Murat Boz haberin paylaşılmasını istedi.

Şarkıcı Murat Boz CHP'ye yaptığı 100 bin TL'lik yardımının duyulmasını istedi!
Şarkıcı Murat Boz CHP'ye yaptığı 100 bin TL'lik yardımının duyulmasını istedi!
GİRİŞ 20.05.2019 09:40 GÜNCELLEME 20.05.2019 09:40
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran İBB seçimleri için yaptığı kampanyada ünlü şarkıcı Murat Boz’un 100 bin TL’lik bağışta bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu bağışın doğruluğunu teyit etti ve Murat Boz'dan onay alınarak haberin paylaşılmasına izin verdi.

 

 

MURAT BOZ'DAN 100 BİN TL'LİK DESTEK

Öte yandan, Boz'un partiye 100 bin TL'lik bağış yaptığı iddialarının ardından yeni bir tartışma daha alevlenmiş, yasalar gereği, bir kişinin bir siyasi partiye 1 yıl içinde en fazla 54 bin 566 TL bağışlayabildiği konuşulmuştu. 

 

 

Durum böyle olunca, 100 bin TL'lik bağışı gören CHP yönetimi, Murat Boz ile irtibata geçerek bu miktarın üzerindeki tutarın parti kasasına giremeyeceğini bildirdi.

Murat Boz ise 54 bin 566 TL'yi kendi adına 45 bin 434 lirayı annesi adına yatırdı.

YORUMLAR 104
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Acun, nun tayfalarının ne olduğunu bu Millet çok iyi gördü!? Kafası defalarca Araba ile ezilip hunharca öldürülen 16 yaşında yaşındaki yasin Börü ve arkadaşlarının ölümüne sebep olan, Pkk, lı Demirtaş serbest kalsın diyenlere yardım yapanlara, ittifak kuranlara elbet bir gün hesap sorulur ve eninde sonunda Allahın gazabınada uğrarlar!!
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizde yazdık bir yere?.. Bu Vatanın satılık olmadığını? 15 Temmuzda anlatamamışız demekki?... bundan sonra daha iyi anlatırız! O zaman Her şeyin dahada güzel olduğunu öğrenirler?!
    Cevapla
  • sivaslı 4 yıl önce Şikayet Et
    iş bankasının reklamında oynar çıkarır o parayı merak etmeyin
    Cevapla
  • yahya 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar herşey güzel olacak diye daha ne istiyorlar acaba... söyleyim : Antalya dahil tüm yazlık yerlerde CHP belediyeleri olunca bu paranın kat ve katını kazanacak, ÇAKALLL.. Mesela bir konseri kaç para delikanlıca söylesin.. en az100bin .. kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmiş.
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    adamlar solcu ama milyonluk arabalara biner ezilen işçinin hakkı der ama garibana hakettiğini veez. bu solcuları anlamış değilim. adam işçini emeği der kapitalist siseminden tüm nimetlerinden faydalanarak filler gibi yerler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü