İstanbullu Gelin 86.bölüm fragmanı: Pimi çekilmiş bombayı kucağına bıraktı!

İstanbullu Gelin 85.son bölümde; Yaşamının en değerli parçası olan, kendisine tarifsiz bir hissiyat yaşatan Garip'in hayatının sonlandığını gören Esma'nın ciğeri yerinden sökülerek akıl-ruh sağlığında giderek bozulmalar meydana geldi. İstanbullu Gelin son bölümde; Garip'in yaşamının noktalanmasıyla birlikte travma geçiren Esma hastaneye sevk edilerek tedavi aşamasına geçildi. İstanbullu Gelin 86.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 24.05.2019 23:44 GÜNCELLEME 24.05.2019 23:44

Star TV ekranlarında 17 Mayıs Cuma tarihinde yayınlanan İstanbullu Gelin 85.son bölümde; Uzun yıllar sonra kader yeniden bir araya getirerek geçmişte hayalini kurdukları tüm güzellikleri doyasıya yaşamaya başlayan Esma, sevdiği adamın ellerinin arasından kayıp giderek hayata veda ettiğini görmesiyle acı ve üzüntüden yeri göğü inletti. İstanbullu Gelin son bölümde; Beraber mutluluğu ve huzuru en yoğun haliyle yaşadığı ve kendisinin yaşama sıkı sıkıya tutunmasını sağladığı Garip'in can verdiği gerçeğini bir türlü kabul etmek istemeyen Esma adeta yaşayan bir ölüye dönüşmesi sonucunda yakalandığı hastalığın sonu çok tehlikeli bir noktaya gelmesine neden oldu. Boranlar ise ailenin kıymetli bir ferdi olarak gördükleri Garip'in artık hayatta olmayışı sebebiyle tarifi mümkün olmayan acıdan yürekleri yanıp kavrulurken, diğer taraftan da gerçekmişçesine onun hayalleriyle yaşamaya başlayan Esma'nın giderek bozulan akıl ve ruh sağlığı için büyük bir korku ve paniğe kapılmalarının ardından İstanbullu Gelin 86.bölüm fragmanı bekleniyor. Geçirdiği zorlu imtihan karşısında gücünü toparlamayıp yenik düşmeye başlayan ve her geçen dakika durumu gittikçe daha da vahim bir hale gelen Esma son çare olarak hastaneye sevk edilip bir an evvel tedavi sürecine başlarken, Boranlar ise eskisi gibi olabilmesi için var güçleriyle destek ve moral aşılamalarının akabinde İstanbullu Gelin 86.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

İSTANBULLU GELİN 86.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV’de üç sezon boyunca yayın macerasını aralıksız devam ettiren ve final için geri sayıma başlanan  İstanbullu Gelin 86.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

İSTANBULLU GELİN 86.BÖLÜM ÖN İZLEME YAYINLANDI!

İSTANBULLU GELİN 86.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi ilgi ve beğeniyle takip edilen isimlerin oluşturduğu İstanbullu Gelin 86.bölümüyle 24 Mayıs Cuma günü saat 20.00'de sürprizlerle dolu gelişmelerle Star TV ekranlarındaki yerini alacak.