Elimi Bırakma 42.bölüm 2.fragmanı: Burhan, ikinci defa katil mi olacak?

Elimi Bırakma 41.son bölümde; Hem Azra hem de Cansu, Burhan'ın elini kana bulayarak Kemal'i hayatına son verdiği bilgisine ulaşmalarıyla ölümcül tehlikenin tam ortasında kaldılar. Elimi Bırakma son bölümde; Yakayı ele vermek istemeyen Burhan, Azra-Cansu'yu yakalayıp rehin olarak tutarken son anda elinden kurtulmayı başaran Cansu ise akıllara durgunluk veren bir kaza yaşadı. Elimi Bırakma 42.bölüm fragmanı ekranda.

GİRİŞ 27.05.2019 00:09 GÜNCELLEME 27.05.2019 00:09

TRT1 ekranlarında 19 Mayıs Pazar tarihinde yayınlanan Elimi Bırakma 41.son bölümde; Cansu'nun tesadüf eseri dinlemiş olduğu ses kaydı aracılığıyla babası Burhan'ın Kemal'i öldürdüğü gerçeğiyle yüzleşmesi kendisine pahalıya mal oldu ve bu acı gerçeğin faturasını en korkunç şekilde Azra de ödedi. Elimi Bırakma son bölümde; Her şeyin bir anda gün yüzüne çıkmasıyla paçaları tutuşmaya başlayan Burhan, işlediği suçun ortaya dökülmesine mani olabilmek için hem kendi kızını hem de Azra'yı yakalayarak tutsak etmesi sonucunda tehlike çanları çalmaya başladı. Cansu her ne kadar çeşitli uğraşlar sonucunda bulduğu yöntem sayesinde kendisini ele geçiren katil babasından kazasız belasız kurtulmayı başarsa da tüyler ürperten bir kaza geçirip hayatının tehlikeye girmesinin ardından Elimi Bırakma 42.bölüm fragmanı bekleniyor. Sağlık durumu son derece kritik olan Cansu geçirdiği trafik kazası üzerine acilen hastaneye sevk edilirken, kayıplara karışan Azra'nın nerede olduğunu tespit eden Cenk ise boğazına bıçak dayandığını görmesinin ekrana geldiği Elini Bırakma 42.bölüm fragmanı yayınlandı. Azra, Burhan'a 'Babamı aldığın yetmedi, şimdi birde Cansu'yu mu aldın benden!' diyerek tepkisini sert bir şekilde ortaya koymasının sahne olduğu diziye dair bütün gelişmeler...

ELİMİ BIRAKMA 42.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

TRT 1 ekranlarında çok geniş ölçüde seyircinin pür dikkat kesilerek yakın takip altına aldığı kaliteli yapımlardan Elimi Bırakma 41.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

ELİMİ BIRAKMA 42.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi başarılı ve yetenekli oyuncuların yer aldığı Elimi Bırakma 42.bölümüyle 25 Mayıs Pazar günü TRT 1 ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer