GOT - Game Of Thrones 8.sezon 6 bölüm finalinde skandal hata!

8 sezondur ekranlarda yerini alan dünyanın en çok izlenen dizisi Game Of Thrones 8.sezon 6 bölümünde skandal bir hataya imza attı. Game Of Thrones final bölümünü izleyen dizi severler sosyal medyadan tepki yağdırdı. Peki Game Of Thrones 8.sezon 6 bölümü neler oldu? İşte GOT finalinden şaşırtan anlar...

GOT - Game Of Thrones 8.sezon 6 bölüm finalinde skandal hata!
GOT - Game Of Thrones 8.sezon 6 bölüm finalinde skandal hata!
GİRİŞ 21.05.2019 15:01 GÜNCELLEME 21.05.2019 15:01

Game of Thrones final bölümü dünyada en çok konuşulanların arasında yerini aldı. Geniş bir hayran kitlesi bulunan Game Of Thrones 8.sezon 6 bölümü ile seyirci karşına çıktı. Bu sezon çekimlerde yaptığı hatalarla sık sık gündem olan GOT final bölümünde bir hatayla daha karşılaşıldı.

 

 

FİNAL BÖLÜMÜNDE İKİ SU ŞİŞESİ UNUTULDU

HBO'nun fenomen dizisinde iki su şişesi ekrana geldi ve seyircilerin dikkatini üzerinde topladı. İlk şişe, Samwell Tarly'nin ayaklarının arkasında yer alıyordu. Bir diğer şişe ise Davos Seaworth'ün ayaklarının dibinde ortaya çıktı.

 

 

REKLAM OLDUĞU DÜŞÜNÜLMÜŞTÜ

HBO, daha önce de kahve bardağının unutulmasıyla gündeme gelmişti. Pek çok kişinin reklam olarak gördüğü o olayın bir hata olduğu açıklanmıştı.

İZLEYİCİLER AMATÖR HATALAR YAPMAKLA SUÇLUYOR

Bazı kullanıcılar, HBO'yu son sezonda özensiz olmakla, hatta özensiz olmayı yeni bir boyuta getirip amatör hataları yapmakla suçluyorlar. Genel bir kitle ise, böyle bir yapımda sürekli olarak bu hataların yapılmasının kabul edilemeyeceğini belirtiyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!