Yasak Elma 47.bölüm fragmanı: Şahika'nın karanlık tarafı ortaya çıkıyor!

Yasak Elma 46.son bölümde; Yıldız, Ender'in en ince detaylarını bile hesap ederek hazırladığı tehlikeli komplonun kurbanı olurken, Halit de evliliğini bir an önce sonlandırmak için gerekli işlemleri başlattı. Yasak Elma son bölümde; Dış etkenlerden kaynaklı olarak aralarının daha fazla bozulmasına göz yummak istemeyen Alihan ve Zeynep herkesi ve her şeyi ardında bırakma kararı aldı. Yasak Elma 47.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 27.05.2019 23:13 GÜNCELLEME 27.05.2019 23:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında 20 Mayıs Pazartesi tarihinde yayınlanan Yasak Elma 46.son bölümde; Ender, bir kez daha Yıldız'ın ayağını kaydırma girişimlerinde bulunup hem sonradan sahip olduğu her şeyin elinden kayıp gitmesini sağlamak hem Halit'in de ona sırt çevirip yollarını tamamen ayırmasına ortam oluşturmak için akla karayı seçti. Yasak Elma son bölümde; Ender'in ince ince işleyerek hazırladığı gizli oyununun bir parçası olan kiralık sekreter, aldığı talimatla birlikte nispet yaparak Yıldız'ın gözleri önünde Halit'e karşı çok samimi tutum ve davranış içerisine girmesi kopacak yeni bir kıyametin de habercisidir. Yıldız ise Ender tarafından arkasından çevrilen dümenlerden habersizce kıskançlık duygusuna hakim olamayıp tongaya düşüp sekterin karşısına geçerek Halit'in şirketinden istifa etmesi karşılığında para teklifi sunmak için bir araya gelmesinin ardından Yasak Elma 47.bölüm fragmanı bekleniyor. Planının ikinci aşamasına geçen Ender ise Halit'in aklına girerek sekreterin Yıldız tarafından kiralandığına yönelik ikna çalışmasında bulunurken, Halit'in ise Ender'in sözlerinden etkilenip onu peşine adam takmasının akabinde Yasak Elma 47.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Erim için düzenlenen partide Şahika'yla tekrardan yolları kesişen Halit, daha görür görmez onun büyüsüne kendini kaptırmaya başlarken, sekreteri kiralayanın Yıldız olduğunu zannederek onunla olan evliliğini hiç vakit kaybetmeden noktalama kararı almasının sahne olduğu dizi hakkında gelişmeler...

 

 

YASAK ELMA 47.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Senaryosunu Zeynep Soyata-Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’in üstlendiği ve yapımcılığında Fatih Aksoy’un bulunduğu MED Yapım imzasıyla Fox TV ekranlarında izleyicisini ağırlayan Yasak Elma 47.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

YASAK ELMA 47.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini; Talat Bulut (Halit), Şevval Sam (Ender), Onur Tuna (Alihan), Eda Ece (Yıldız), Sevda Erginci (Zeynep) gibi ilgiyle takip edilen oyuncuların paylaştığı Yasak Elma 47.bölümüyle 26 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

YORUMLAR 4
  • Duygu Uçar 4 yıl önce Şikayet Et
    Ender (ŞEVVAL SAM) benim idolüm şahikada yıldızda (EDA ECE) ayağını denk alsın onlarında fişini çekerim ha ENDERİ ÖLDÜRTMEM ŞAİKAYI ÖLDÜRÜRÜM
    Cevapla
  • şahika ergen 4 yıl önce Şikayet Et
    ŞAİKA değil Şahika tatlım
    Cevapla
  • alena demirci 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi oldu ender ölsün yıldıza yaptıklarına bak pis yılan
    Cevapla
  • erdal erman amasya 4 yıl önce Şikayet Et
    dileğin oldumu ender hanım benim çok sevdiğim bitanemi kapıya atmaktan dolayı bu dünya sanada kalmaz ender hanım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı