Kadın 64.bölüm 2.fragmanı: Aracın içinden sağ çıkmayı başaracaklar mı?

Kadın 63.son bölümde; Kısmet, abisi Arif'e iyilik yapmak isterken işi çok ciddi boyutlara taşıyıp Sarp'ın en mutlu gününde polis ekipleri tarafından yakalanarak içeri atılmasına sebebiyet verdi. Kadın son bölümde; Bahar, kendisinden uzun bir süredir gizlenen Şirin'in elinde koz olarak bulundurduğu çirkin fotoğrafları görmesiyle beyninden vurulmuşa dönerek hayatının en zor anlarından birini daha yaşadı. Kadın 64.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 29.05.2019 00:04 GÜNCELLEME 29.05.2019 00:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında 21 Mayıs Salı tarihinde yayınlanan Kadın 63.son bölümde; Kısmet, abisi Arif'in Sarp'ı daha fazla ayak altında istememesi üzerine kendisine yardımcı olmak amacıyla büyük bir yanlışa sürüklenip Sarp'ın açığını bularak yerini polislere bildirmesi olayların fitilini ateşledi. Kadın son bölümde; Sarp'ı polislere ihbar eden kişinin kendi kız kardeşi olduğunu öğrenen Arif'in kan beynine sıçrayıp sert bir şekilde tepki göstermesi üzerine Kısmet abisini kaybetmeye yol açabilecek bu hamlesinden pişmanlık duyarak Sarp'a yardım eli uzatmak durumunda kaldı. Sarp'a karşı saplantısından vazgeçmek nedir bilmeyen Şirin ise kantarın topuzunu kaçırıp herkesi kışkırtacak sözler sarf ederken hızını alamayıp elinde bulundurduğu kozdan dem vurması üzerine Bahar en sonunda dayanamayıp Sarp'la beraber görüntülerini acı bir şekilde görmesinin ardından Kadın 64.bölüm fragmanı bekleniyor. Her ne kadar hem Pırıl hem de Enver, Bahar'a o görüntülerin hiçbir şekilde gerçekliği yansıtmadığına yönelik ikna çalışmasında bulunsa da gördüklerinin etkisinde kalan Bahar'ın bu söylenenlere inanmayıp yaşadığı tarifsiz acıyı iliklerine kadar hissetmesinin akabinde Kadın 64.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Karşılaştığı mide bulandıran olay sonucunda sinirlerine hakim olamayarak kontrolünü büsbütün kaybeden Bahar, Şirin'in yüzüne okkalı bir tokat yapıştırırken diğer taraftan da Sarp'a çirkin fotoğraflar hakkında hesap sormasının sahne olduğu diziye dair gelişmeler...

Yasak Elma 48.bölüm fragmanı? Bir dönem kapanıyor! Şimdi onun sırası...

KADIN 64.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kadın 64.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KADIN 64.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Kadın dizisi 64.bölümü ile 27 Mayıs Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Doruk’un sünnetine giderken gelen polislerle beraber büyük bir şoka giren Sarp, polislerin onu neden tutukladığını merak etmektedir. Babalarının polisler tarafından götürülmesine şahit olan Nisan ve Doruk’u ise bu olay derinden etkilemiştir. Ama yanlarında Arif’in olması da en büyük şanslarından biridir.

Sünnet hazırlıkları tam gaz devam ederken, Şirin yine ortalığı karıştıracak bir şey bulur ve yine fotoğraf meselesini açığa çıkarır. Pırıl ise bunun sonucunda Bahar’a her şeyi anlatmak zorunda kalır. Neye uğradığını şaşıran Bahar, artık Şirin’in kötülüklerinden bıkmış bir şekilde ondan hesap sorar. Ama Şirin bu tepki karşısında yine uslu durmayacaktır. Ceyda ise beklemediği büyük bir sürpriz ile hayatının en mutlu anlarından birini yaşayacaktır.

YORUMLAR 1
  • sema 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadin dizisini artik sevmiyorum.bahar ve arif karakyerlerini begenmiyorum.sirinin yaptiklarini bile bile sarptan nefret etmesi,Arifin 2 cocuklu bir kadina asik olmasi ustelik cocuklari babalarina duskunken.kotu bir ornek aile
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?