Diriliş Ertuğrul 150.bölüm final fragmanı! Ve büyük savaş başladı...

5 sezondur ekranlarda yerini alan dönem dizisi Diriliş Ertuğrul final bölümü fragmanı yayınlandı. Sadece Türkiye'de değil tüm dünyada ilgiyle takip edilen Diriliş Ertuğrul 150.bölüm fragmanı yine tüyleri ürpertti. Peki Diriliş'in finalinde neler olacak? Devam dizisi olarak Diriliş Osman ne zaman başlayacak?

GİRİŞ 24.05.2019 10:16 GÜNCELLEME 24.05.2019 10:17
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul 150.bölümü fragmanı seyirci ile buluştu. 29 Mayıs çarşamba akşamı ekranlara veda edecek olan Diriliş Ertuğrul final bölümüyle yine herkesi şaşırtacak. "Ey toplanmış orduları bozguna uğratan Allah'ım. Dağılmış İslam alemi bir aydınlık bir umut bir kurtuluş bekler. Bizi bu kurtuluşa vesile eyle, bizi bu yüce davanın sancaktarı eyle o kutlu sancağın altında alemi İslamı bir kılmayı bize nasip eyle. Üstümüzde parıldayan bu güneş yurdumuza doğacak aydınlığın habercisi olsun. Yalnız bugünü değil önümüzdeki nice asırları aydınlatacak yepyeni bir günün başlangıcı olsun." diyen Ertuğrul Bey tüyleri ürpertti. 5 sezondur izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul final bölümünde neler olacak? İşte yeni bölüm hakkında öne çıkanlar...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 150.BÖLÜM TAHMİNLERİ

Ertuğrul ve Berke Han yaptıkları planla hem haini buldular hemde Arıkbuga'yı yakalamışlardı. Ertuğrul orada Arıkbuga'yı öldürecektir. Kıtay'ın cezasını ise Berke Han verecektir. Ardından Ertuğrul ve Berke Han vedalaşırlar. Ertuğrul Bey obasına doğru yola çıkar.

 

 

Diriliş Ertuğrul 150. Bölüm

Ve artık Moğollara karşı büyük cenk başlıyor. Bütün Türk obaları ve Berke Han Moğolları durdurmak alemi İslam için ittifak yapmıştır. Artık Osmanlı Devleti'nin kurulması için tüm şartlar oluşuyor.

Halep'te Tapınaçılarla, Pasinler'de Moğollarla, Bilecik'te Bizanslılarla olan mücadele artık bir devlet olacak. Titus'u, Noyan'ı, Simon'u, Vasilyus'u, Ural'ı, Ares'i, Dragos'u, Albastı'yı dize getiren Ertuğrul Bey Osmanlı Devletinin ateşini yaktı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL FİNALİ NE ZAMAN?

Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ali Ersan Duru, Şafak Başkaya, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu ve Ali Buhara Mete gibi isimlerin bulunduğu Diriliş Ertuğrul 150.bölümü ile 29 Mayıs çarşamba akşamı final yapacak ve devam dizisi olarak Diriliş Osman başlayacak. Diriliş Osman dizisinin başrolünde Burak Özçivit yer alacak ve bu dizi de öngörülen tahminlere göre en az 5 sezon devam edecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜ NE KADAR İZLENDİ?

Reyting sonuçları 22 Mayıs tarihinde ekrana gelen program ve diziler arasındaki rekabetin ardından belli oldu. Haber programları, diziler ve iftar programları reyting listesinde ön sıralarda yer aldı. Medya gündemini yakından takip edenler reyting sonuçlarını merak ediyor. İşte, 22 Mayıs Çarşamba reyting sonuçları…

Diriliş Ertuğrul Reyting

REYTİNG SONUÇLARI - TOTAL


1- DIRILIS ERTUGRUL TRT 1


2- DIRILIS ERTUGRUL (OZET) TRT 1


3- FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER    FOX


4- SEN ANLAT KARADENIZ ATV


5- SAHUR VAKITLERI ATV


6- MUGE ANLI ILE TATLI SERT          ATV


7- PROF.DR.NIHAT HATIPOGLU ILE IFTAR   ATV


8- SEN ANLAT KARADENIZ (OZET)  ATV


9- SAHUR VAKITLERI ATV


10- SURVIVOR TURKIYE YUNANISTAN TV8

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 150.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 8
  • mesut 4 yıl önce Şikayet Et
    arka sokaklar dan dahamı kötü ki bitirdiniz..kuruluş osmanın tutacağını sanmıyorum.Hele burak ın başröl olması külliyen hata..
    Cevapla
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Osman Gazi olarak devam edebilirdi.
    Cevapla
  • HaRdGaMe 4 yıl önce Şikayet Et
    Dehisin sen :-)))
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    burak öz çivit hiç yakışmaz diriliş osman karakterine heybetli biri lazım
    Cevapla
  • rabia hatun 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan inşaallah diriliş osman utmasa ama ertuğrul dönemini yeneden başltırnısın ama siz boşyere dirilişertuğrulu bitiriyorsunus çünkü ayne bencede bitmese iyiydi vedeben biliyorum diriliş osmanı utturamıyacaksınıs
    Cevapla
  • MUSTAFA 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyük üzüntü içindeyim,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde