Sen Anlat Karadeniz 53.bölüm 2.fragmanı: Nefes'in hamlesi pahalıya mal oldu!

Sen Anlat Karadeniz 52.son bölümde; Genco, Melek'in evi terk edip ablasının yanına kaçması üzerine onu acımasızca darp ederken tüyler ürperten olaydan nasibini Nilüfer de alarak işler çığırından çıkmaya başladı. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Melek, Genco'nun uyguladığı baskı ve şiddete daha fazla dayanamayıp kurtuluşa ermek için tehlikeli bir hamlede bulunarak bu uğurda kendi canını hiçe saydı. Sen Anlat Karadeniz 53.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 29.05.2019 11:33 GÜNCELLEME 29.05.2019 11:33

ATV ekranlarında 22 Mayıs Çarşamba tarihinde yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 52.son bölümde; Hem Tahir hem de Nefes, herkesten gizlice evini terk ederek soluğu ablasının yanında alan Melek'in yaşadığı acı tabloya şahit olurken, gözünü kan bürüyen Genco'nun son anda baskın yaparak tekrardan onu alıp götürmesi tansiyon seviyesini yükseltti. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Melek'i yaka paça eve getiren Genco onun bu girişimi üzerine şiddet yöntemine başvurup burnundan fitil fitil getirirken, Nilüfer'e de yaşanan krizin faturası keserek canına okuması olayların seyrini değiştirdi. Diğer taraftan Nefes ise bir zamanlar tıpkı Melek gibi elinden hiçbir şey gelmeyerek çaresizliğe sürüklediği ve her türlü baskı ve şiddete boyun eğdiği günleri anımsayarak tüm kadınların kaderini etkileyecek bir karar almasının ardından Sen Anlat Karadeniz 53.bölüm fragmanı bekleniyor. Nefes, kendisiyle ortak kaderi paylaştığı şiddet mağduru kadınlara umut ışığı olabilmek amacıyla radyo programı düzenlemeye başlarken, Melek de bu program sayesinde Nefes'le irtibata geçerek derdini anlatmaya çalıştığı esnada Genco tarafından engel konulmasının akabinde Sen Anlat Karadeniz 53.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Genco'nun her hareketinin önüne set çekmesi üzerine artık tahammül edecek daha fazla gücü kalmayan Melek sonunda tüm gemileri yakarak hem kendisini hem de baskı ve şiddetten asla taviz vermeyen Genco'yu ölüme doğru sürüklemesinin sahne olduğu dizi hakkında bütün gelişmeler...

SEN ANLAT KARADENİZ 53.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizi projesi Sen Anlat Karadeniz 53.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 53.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli), Öykü Gürman (Asiye Kaleli), İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu), Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar) ve Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli) gibi başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Sen Anlat Karadeniz 53.bölümüyle 29 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Nefes, Melek ve Genco'yu bir arada görünce genç kızın hayatında ters giden bir şeyler olduğunu sezinler. Nefes, Melek'e neler olduğunu öğrenmek için harekete geçerken, Melek'in kaçışınınbedelini Nilüfer öder. Tahir, Murat'ı içine bulaştığı beladan kurtarmak isterken onu daha büyük bir uçuruma yuvarladığının farkında değildir.

Öfkesine hakim olamayan Tahir, Murat'ı tamamen kaybedecektir. Nefes kendisi gibi zulme uğramış kadınlara umut olmak, nefes olmak için radyo programına çıkar. Melek'in Nefes'e ulaşmaya çalıştığını gören Genco onu alıkoyarken, Melek'in direnişi Genco'nun yanacağı cehennemin fitilini ateşler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar