Kuzgun 16.bölüm 2.fragmanı: Ya sen beni öldüreceksin ya da ben dedeni!

Kuzgun 15.son bölümde; Dila, sevdiği adamın kurduğu kumpas yüzünden istemeden de olsa babasının hayatının sonlanmasına sebep olduğu için dünyalar başına yıkılırken beraberinde acı gerçekleri de öğrendi. Kuzgun son bölümde; Kuzgun bunca zamana kadar ölü olarak bildiği babasının aslında hayatta olduğunu öğrenmesi, Dila ise Behram'ın Derviş olduğu bilgisine ulaşmasıyla yeni bir dönem başladı. Kuzgun 16.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 29.05.2019 12:02 GÜNCELLEME 29.05.2019 12:02

Star TV ekranlarında 22 Mayıs Çarşamba tarihinde yayınlanan Kuzgun 15.son bölümde; Dila, başı büyük belada olan babasının hayatını kurtarmak isterken kendisine hazırlanan komplonun kurbanı olarak istemeden de olsa onu kendi elleriyle ölüme doğru sürükleyip yaşamını yitirmesine sebebiyet verdi. Kuzgun son bölümde; Babasının ölümünün acısıyla yanıp kavrulan ve ne yaparsa yapsın yüreğindeki ateşi asla söndüremeyen Dila ise bu hazin sona ortam hazırlayan kişinin Kuzgun olduğu gerçeği yüzüne tokat gibi çarptı. Büyük bir yıkıma uğrayan Dila yaşadığı ağır travma sonucunda sevdiği adama karşı kırgınlık ve öfke duygularıyla dolup taşarak babasının katili olduğunu yüzüne haykırırken, artık bu noktadan sonra kendisine yalnızca tek bir teklif sunarak Behram'ı istemesi üzerine Kuzgun 16.bölüm fragmanı bekleniyor. Kuzgun'dan Behram Adıvar'ın dedesi olduğu bilgisine ulaşmasıyla neye uğradığını şaşıran Dila, olayın peşini bırakmayarak onu daha detaylı araştırmak için izini sürmesinin akabinde Kuzgun 16.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuzgun, koca bir yalanın tam ortasında olduğunu keşfedip şimdiye kadar yaşamadığı zannettiği babasının sağ olduğu gerçeğiyle yüzleşirken Dila ise Derviş'in aslında Behram Adıvarlı olduğunu tespit etmesi üzerine intikam yemini savurmasının sahne olduğu diziye dair gelişmeler...

 

 

KUZGUN 16.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Kerem Çatay ve Pelin Diştaş'ın üstlendiği ve AY Yapım imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan kaliteli ve iddialı dizi projesi Kuzgun 16.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KUZGUN 16.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmen koltuğunda Bahadır İnce'nin oturduğu ve senaryosunu ise Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün Toptaş'ın kaleme aldığı Kuzgun 16.bölümüyle 29 Mayıs Çarşamba tarihinde Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

KUZGUN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kuzgun son bölümde; Dila, babası Rıfat’ın ölümüyle büyük bir şoka girer, paramparça olur. Babasıyla vedalaşır ve yasını tutmaya başlar. Dila’nın, Kuzgun’a en çok ihtiyacı olduğu zamanlardır. Ancak Kuzgun, Rıfat’ın ölümündeki sorumluluğundan ötürü, Dila’nın yanında olmak istemesine rağmen kendini geride tutar. Dila, babasının ölümününe sebep olan pusuyu Kuzgun’un kurmuş olabilme ihtimalinden kaçsa da, Kuzgun’un yokluğu Dila’nın kalbinde her geçen gün daha büyüyen bir yaraya sebep olur. 

Eksik parçalar birleştiğinde, Dila ve Kuzgun için büyük bir yüzleşmenin yaşanması kaçınılmazdır. Bu yüzleşmede Dila, Kuzgun’dan bir seçim yapmasını isteyecektir. Kuzgun’un kararı Dila’da ağır bir darbe yaratsa da, Kuzgun hala Dila’yı korumaya çalışmaktadır. Dila ile Kuzgun artık, acıları aşklarının önüne geçmiş iki yaralı insandır. Dila, babasının ölümüne giden yolda, Behram’ın rolünü öğrendiğinde, artık hayatında yeni bir sayfa açılır. 

Derviş ise, Rıfat’ın ölümü yüzünden Kuzgun’un Dila’ya olan hislerine bir kez yenilmesine engel olmak için harekete geçer. Kuzgun’a Dila’nın ihanetlerini yeniden hatırlatmak için çok keskin bir yöntem kullanır. Meryem de Rıfat’ı Kuzgun’un öldürmüş olabileceğinden şüphe etmektedir. Meryem, Kuzgun’un içindeki karanlıkla ilk kez yüzleşecektir.

Babasının ölümünün ve kendisine yaşattıklarının hesabını sormak için Behram Adıvar’ı bulmaya kararlı olan Dila, Terzi Derviş’e gider ve onun üzerinden Behram’a meydan okur. Selçuk, gözaltındaki Ali’ye, Ferman Koruoğlu’nun, onu dışarı çıkarabilecek bir teklifi olduğunu söyler.

kuzgun

Öte yandan Dila, sevkiyat gecesi yaşananlarının izini sürdüğünde, kendisini ihbar edenin Kumru olduğunu çözer ve karşısına çıkar. Dila, Kumru’nun aklına kimsenin tahmin edemeyeceği bir kurt düşürür. Kumru, içini kemiren şüphelerin ve cevabını bulamadığı soruların peşine düşer.

Öte yandan Kuzgun da Selçuk’un Ferman Koruoğlu’na çalıştığını öğremesiyle, Ferman’a ve dolayısıyla babasının akıbetine dair büyük bir ipucu yakalar. Kumru ve Selçuk’un aralayacağı kapılar, Dila ile Kuzgun’u şoke edici gerçeklere ulaştıracak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...