Bir Zamanlar Çukurova 35.bölüm 2.fragmanı: İkisi de gözyaşlarına boğuluyor!

Bir Zamanlar Çukurova 34.son bölümde; Züleyha'nın baştan sona bütün gerçekleri haykırdığı mektubun üzeri tamamen boyayla kaplanmış ve üzerindeki yazılar silinmiş halde Yılmaz'ın eline ulaşıyor. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Demir annesine kısır olduğunun ve bebeğin babasının Yılmaz olduğunu bildiğinin itirafını gerçekleştirirken, Züleyha'ya bir kez daha karnında bebek taşıdığının haberi veriliyor. Bir Zamanlar Çukurova 35.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 30.05.2019 11:19 GÜNCELLEME 30.05.2019 11:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 23 Mayıs Perşembe tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 34.son bölümde; Karnında Demir'in çocuğunu taşıdığı yalanını ortaya atan Seher'in tüm foyası Demir'in kısır olması sayesinde anında meydana çıkarken, Demir ise karşılaştıkları bu olay sonucunda annesi Hünkar'ı karşısına alarak çocuk sahibi olamadığının itirafını gerçekleştirdi. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Demir, en başından itibaren Züleyha'nın bebeğinin babasının Yılmaz olduğunu bilerek evlilik yaptığının altını çizerken, Seher'in dünyaya gelecek bebeğinin esas babasının Gaffur olduğunun gün yüzüne çıkmasıyla konakta kızılca kıyamet koptu. Tüm problemlere rağmen ilişkilerini doludizgin yaşamaya başlayan Müjgan radikal bir karar alarak bundan böyle Yılmaz'ın evine yerleşme kararı alırken, Züleyha'nın her şeyi tüm çıplaklığıyla anlattığı mektubun üzerine boya dökülüp üzerindeki yazılar yok olmuş halde Yılmaz'ın eline ulaşmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 35.bölüm fragmanı bekleniyor. Diğer taraftan mide bulantısı-baş dönmesi şikayetleri yaşayan Züleyha'nın birdenbire fenalaşması üzerine apar topar hastaneye kaldırılmasıyla birlikte çıkan test sonuçları doğrultusunda yeniden bebek sahibi olacağı haberinin duyurulmasının akabinde Bir Zamanlar Çukurova 35.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma 48.bölüm fragmanı? Bir dönem kapanıyor! Şimdi onun sırası...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 35.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının olmazsa olmaz projelerinden bir tanesi haline gelen Bir Zamanlar Çukurova 35.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 35.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi adından söz ettiren oyuncuların yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 35.bölümüyle 30 Mayıs Perşembe akşamı ATV ekranlarında izleyici kitlesini sürprizleriyle ağırlayacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Çukurova'da herkesin hayatını alt üst eden gerçekler ortaya çıkmaya başladı. Demir'in Adnan'ın, Yılmaz'ın oğlu olduğunu en başından bu yana bildiğini öğrenmesi Hünkar için büyük bir şok olur. Ancak anne-oğul bu konuda birbirlerini anlayarak, geleceğe dair plan yapmaya başlayacaktır. Bu gerçek ikisinin arasında kalmaya devam edecektir. Demir, şimdi Seher'den nasıl kurtulacağını bulmak zorundadır. Annesi ile birlikte Seher ile yüzleşirler. Seher, Hünkar ve Demir karşısında daha fazla direnemez ve bebeğin Gaffur'dan olduğunu söyler.

Hünkar, önce Seher ve Gaffur ile buluşur. Ancak Saniye her şeyi öğrenir! Seher'e saldırır. Gaffur hala inkar etse bile, kimseyi inandıramaz. Üstelik Saniye'yi sonsuza kadar kaybetmiş gibidir. Saniye, çocuk sahibi olamayışına şimdi daha çok üzülmektedir. Tüm bu karmaşa içinde Seher ile konuşup ona akıl verme görevi de Züleyha'ya düşecektir. Müjgan ve Yılmaz, Fekeli'nin evinde yaşamaya karar verince, evde yeni gelin hazırlığı başlar. Badana boya sırasında da yatağın altında Züleyha'nın mektubu bulunur. Tüm bu karmaşa arasında Züleyha fenalaşır ve hastaneye kaldırılır! Gelecek haber herkesi şok edecektir!

YORUMLAR 1
  • Aleyna 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu filme bayılıyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer
AK Parti’den İstanbul’a 5 yıl sonra bile icraat! İmamoğlu'nun açtığı metro Topbaş'ın eseri