Avlu 44.bölüm 2.fragmanı: Kudret hangi sürpriz isim tarafından öldürüldü?

Avlu 43.son bölümde; Deniz sayesinde Zerrin'in en zayıf noktasından yararlanılarak hazırlanan planın başarıyla sonuçlanıp yeniden içeri alınması üzerine işlediği suçtan yargılanmaya başladı. Avlu son bölümde; Zerrin, herkesin önünde suçu işleyenin kendisi olduğunu itiraf ederken, jandarma ekiplerinin ise ceza evine dev bir operasyon düzenlemesi işlerin çok farklı bir noktaya gelmesine ortam hazırladı. Avlu 44.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 30.05.2019 11:48 GÜNCELLEME 30.05.2019 11:49

Avlu son bölümde; Herkesin önünde hesap vermeye başlayan Zerrin, koğuştaki mahkumlar tarafından hakkında yapılan bütün suçlamalara itiraz etmeyerek, baştan sona her şeyin sorumlusunun kendisi olduğununa yönelik itiraf gerçekleştirirken tüm bu suçları Zeynep için işlediğinin özellikle altını çizerek kılıf uydurmaya çalıştı. Avlu son bölümde; Azra-Deniz ikilisi tüm tehlike ve riskleri göze alarak hedeflerine ulaşmanın mutluluğunu iliklerine kadar hissederken, Zerrin ise artık silah sahibi olarak ceza evinde gücünü ve hakimiyetini konuşturmaya başlayarak mahkumlara korku salmaya başladı. Deniz, Zerrin'i ağına düşürmek için kardeşi gibi gördüğü Emel'e karşı zaafının olduğunu bilip onu gözleri önünde ele geçirmesi üzerine sonunda amacına ulaşarak Zerrin'in yeniden içeri alınmasına ortam oluşturmasının ardından Avlu 44.bölüm fragmanı bekleniyor. Jandarma ekipleri tarafından dur durak nedir bilmeyen ve tüm uyarılara rağmen geri adım atmayan isyancılara karşı tehlikeli bir operasyon düzenlenirken, isyancıların ise tüm kötü ihtimaller karşısında bile direniş örneği sergilemelerinin akabinde Avlu 44.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gözünü kan bürüyen Zerrin'in geri dönüşü olmayan bir yola girerek sürpriz bir isme tetiği çekip ortadan tamamen kaldırmak adına karşısına dimdik dikilmesinin sahne olduğu diziye dair gelişmeler...

AVLU 44.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarında sürükleyici ve etkileyici sahneleriyle her perşembe akşamı izleyicisine unutulmaz anlar yaşatan Avlu 44.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

AVLU 44.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi gibi birbirinden yetenekli ve büyük ses getiren oyuncuların paylaştığı Avlu 44.bölümüyle 30 Mayıs Perşembe günü Star TV ekranlarında seyircisinin karşısına geçecek. 

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu son bölümde; Deniz ve Azra için geri sayım başlamıştır. İsyan, yetkililer tarafından verilen süre içinde bitirilmez ise ağır sonuçları olacağı kesindir. Cezaevinden duyulan silah sesleri büyük bir paniğe sebep olur. Son anda yön değiştiren rüzgar kimleri savuracaktır?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan, 'altından kalkmamız zor olacaktır' diyerek uyardı: Acele etmeliyiz!
Yerel seçim; Panorama; Son durum