Hercai 12.bölüm 2.fragmanı: Tadına doyum olmayan duygu yüklü sezon finali!

Hercai 11.son bölümde; Miran, ne yaparsa yapsın kendisine karşı var gücüyle direnen ve her defasında kapıları tek tek yüzüne kapatan Reyyan'ı kaçırarak kendisine son kez fırsat tanımasını istedi. Hercai son bölümde; Reyyan'ın kaçırıldığını öğrenen Azat sinirden tamamen raydan çıkması üzerine kontrol dışı tavırlar sergileyip Gönül'ün başına silahını doğrultarak rehin olarak tutması fırtınaları kopardı. Hercai 12.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 31.05.2019 23:16 GÜNCELLEME 31.05.2019 23:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 21 Mayıs Cuma tarihinde yayınlanan Hercai 11.son bölümde; Tahammül edecek gücü kalmayan Miran en sonunda gemileri yakarak, geçmek nedir bilmeyen acı ve kırgınlıkla yüreği dolup taşan ve her defasında kendisine aşılması neredeyse imkansız duvarlar ören Reyyan'ı zorla kaçırması olayların fitilini ateşledi. Hercai son bölümde; Reyyan, karşı koyuşlarına rağmen kendisini kucaklayıp atına bindirerek zorla kaçıran Miran'dan her ne kadar artık bu sevdadan vazgeçmesi ve bırakıp gitmesini istese de her zaman olduğu gibi geri adım atmaya hiç niyeti yoktur. Diğer taraftan Reyyan'ın kaçırılması Aslanbey ve Şadoğlu ailesi arasındaki husumetin giderek çığ gibi büyümesine yol açarken, Azat ise karşılaştığı olayın etkisiyle sinir harbi geçirip insanlıktan çıkarak namluyu gözünü bile kırpmadan Gönül'ün kafasına doğrultmasının ardından Hercai 12.bölüm fragmanı bekleniyor. Aslanbeyler konağında kin ve intikamla bilenerek adeta terör estiren Azat, Gönül'ü ele geçirerek Reyyan'ın konağa geri getirilmesi için intikam yeminleri savurmasının ardından Hercai 12.bölüm fragmanı bekleniyor. Bu kez Reyyan'ın kalbini kesinkes kazanmayı ve artık kırgınlığa bir son vererek kendisini affetmesini arzulayan Miran, yepyeni bir başlangıç yapmak için elinden gelenin en iyisini yapmak için büyük bir çaba sarf etmesinin ardından Hercai 12.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nasuh'un akıl almaz bir çıkış yaparak Reyyan'ın öldürülüp ortadan kaldırılması için emir vermesinin sahne olduğu diziye dair gelişmeler...

Yasak Elma 48.bölüm fragmanı? Bir dönem kapanıyor! Şimdi onun sırası...

HERCAİ 12.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Banu Akdeniz’in üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu Mia Yapım imzasıyla ATV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayan Hercai 12.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

HERCAİ 12.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Macit Sonkan, Oya Unustası, Serhat Tulumluer, İlay Erkök, Ayda Aksel, Gülçin Santırcıoğlu ve Tansu Taşanlar gibi oyuncuların üstlendiği Hercai 12.bölümüyle 31 Mayıs Cuma tarihinde ATV’de seyircisinin karşısına geçecek.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hercai son bölümde; Azat'la evlenmesini istemeyen ve yaşattığı bütün kötü anları Reyyan'a unutturmak isteyen Miran, Reyyan'dan ikinci bir şans ister. Miran'a güvenmeyen Reyyan kalbi ve aklı arasında arafta kalmıştır. Diğer yandan Miran'ın, Reyyan'ı kaçırması Azat için bardağı taşıran son damla olur.

Reyyan'ı, Miran'ın elinden tamamen kurtarmak için harekete geçen Azat, Gönül'ü kaçırır. Reyyan'ı geri getirmezlerse Gönül'ü teslim etmeyeceğini söyleyen Azat'ın bu hamlesi, hiç beklenilmeyen bir yerden iki aileyi karşı karşıya getirir.

YORUMLAR 6
  • ayse 4 yıl önce Şikayet Et
    Hercai yi cok seviyorum hic bitirmeyin beni hayal kirikligina ugratmayin
    Cevapla
  • dilan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hercai çook seviyorum diğer dizilere rekor atıyor
    Cevapla
  • hilal 4 yıl önce Şikayet Et
    Hercai 12 bölümünde gerçekten sezon finalimi yapıyor
    Cevapla
  • ayse 4 yıl önce Şikayet Et
    Uff yaa evet birde onu cikarttilar
    Cevapla
  • sümeyye 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence reyyanın mirana bir şans daha vermesi gerekiyo birde oyuncularımıza her çekimde başarılar ın devamını bekliyoruz inşallah hiç bitmez diger dizilere rekor atar.
    Cevapla
  • ege 4 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk