Kızım 34.bölüm fragmanı: Yüzdeki tebessümü bir an bile eksiltmeyen final!

Kızım 33.son bölümde; Demir, Öykü'nün parkta bir köşeye bırakılan parayı herkesten habersizce alıp kedilere yardım etmek amacıyla kullandığını öğrenmesiyle ılımlı bir yaklaşımda bulunup manidar sözler eşliğinde nasihatte bulundu. Kızım son bölümde; Uğur, Öykü'nün etkileyici konuşmaları sayesinde Sevgi'yle yuva kurmak için babasından onay alırken, para yüzünden Demir'in başı belaya girerek polis ekipleri tarafından yakalandı. Kızım 34.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 31.05.2019 23:17 GÜNCELLEME 31.05.2019 23:18

TV8 ekranlarında 24 Mayıs Cuma tarihinde yayınlanan Kızım 33.son bölümde; Öykü, arkadaşlarıyla parkta oyun oynadığı esnada tesadüf eseri bulduğu zarfın içerisinde bir sürü para olduğunu görüp kimseye haber vermeden evinde saklamaya başlaması olayların çok farklı bir noktaya gelmesine neden oldu. Kızım son bölümde; Büyük bir yanlışın içerisinde olduğunun bilincinde olan ve para çalmak gibi bir hatada bulunduğu için son derece huzursuz olan Öykü, her ne kadar babasıyla bu konuyu konuşmak istese de dili gerçekleri söylemeye ne yaparsa yapsın varmaz. Ancak ne var ki gerçekler okulun bahçesindeki kedilere yardım etmek maksadıyla gizlice almış olduğu bu paranın bir kısmını kullanması sayesinde gün yüzüne çıkarken, Demir ise babalığını bir kez daha konuşturarak kızına karşı güzel bir tavırda bulunup özlü kelimelerle beraber hayata dair nasihatlerde bulunmasının ardından Kızım 34.bölüm fragmanı bekleniyor. Bu kez gerçekten kararlı ve kendinden emin olan Uğur, her ne kadar Sevgi'nin babasıyla devamlı ters düşse de her şeyi göze alarak korkusuzca ondan kızını isteyip olumsuz bir muameleyle karşılaşmasının akabinde Kızım 34.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Öykü, kız isteme merasimi sırasında gerilen ortamı yumuşatmayı başarırken, etkileyici konuşmaları sayesinde de Uğur'un Sevgi'yle hayatını birleştirmek için babasından onay almasını sağladı. Başına şimdiye kadar her türlü talihsiz olay gelen Demir ise kızının almış olduğu para yüzünden başı belaya girerek polis ekipleri tarafından yakalandı...

 

 

KIZIM 34.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kızım son bölümün arkasından gelecek hafta TV8 ekranına gelecek bölüme dair en son gelişmeleri, ayrıntıları ve ipuçlarını öğrenmek adına araştırmalara derinlik kazandırıldı. Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu, yapımcılığında Fatih Aksoy'un bulunduğu; senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un üstlendiği, Med Yapım farkıyla TV8'de seyircisini ağırlayan Kızım 34.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KIZIM 34.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Beren Gökyıldız (Öykü Tekin), Leyla Lydia Tuğutlu (Candan Hoşgör) ve Buğra Gülsoy (Demir Göktürk), Serhat Teoman (Cemal Eröz), Sinem Ünsal (Sevgi Günay), Tugay Mercan (Uğur Adıgüzel) ve Suna Selen (Müfide Adıgüzel), İhsan İlhan (Jilet) gibi isimlerin yer aldığı Kızım 34.bölümüyle 31 Mayıs Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!