Erkenci Kuş 44.bölüm 2.fragmanı: Hayatlarında büyük kırılma noktası...

Erkenci Kuş 43.son bölümde; Sanem'in gönlünü fethetmek ve Can'la aralarında hiçbir ilişki kalmamasını isteyen Yiğit, işi çok daha ileri boyuta taşıyarak ona evlilik teklifi gerçekleştirdi. Erkenci Kuş son bölümde; Aziz beyin hazırladığı oyun sayesinde Sanem-Can'ın arasında bir kez daha aşk kıvılcımlar oluşmaya başlarken, Yiğit ise Can'dan kurtulmak için yeni planlar kovalamaktadır. Erkenci Kuş 44.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 11.06.2019 11:37 GÜNCELLEME 11.06.2019 11:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında 25 Mayıs Cumartesi tarihinde yayınlanan Erkenci Kuş 43.son bölümde; Sanem'e karşı saplantılı duygular içerisine giren ve artık gözü ondan başka hiçbir şey görmeyen Yiğit, hedefine kilitlenerek her şeyi lehine çevirmek adına ona hayatlarını birleştirme teklifinde bulundu. Erkenci Kuş son bölümde; Sanem'i tamamen kaybetme korkusu dört bir tarafını sarıp sarmalayan Yiğit, karşısında en ve tek büyük engel olarak gördüğü Can'ı uzaklaştırmak amacıyla dur durak nedir bilmeyerek yepyeni planların peşine düşerken, Can ise onun ensesinden düşmeyeceğine yönelik gözdağı verdi. Can'a karşı gerçek duygularını bir türlü açığa vuramayan ve her defasında bir adım geride duran Sanem ise onun her an yeniden alıp başını gitme ihtimalinden ötürü içi içine yerken, devamlı olarak gizliden gizliye sevdiği adımı yakın takip altına almasının ardından Erkenci Kuş 44.bölüm fragmanı bekleniyor. Diğer taraftan Aziz bey ise ajanstakiler ile bir oyun hazırlayıp Sanem ve Can'ın eski aşk dolu günlerine geri dönebilmeleri için bebek emanet ederken, her şeyden habersiz olan ikilinin arasında çok özel duygular yeşerip baş başa unutulmaz bir gece geçirmelerinin akabinde Erkenci Kuş 44.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Uzun bir zaman sonra Sanem'in hiç beklenmeyecek bir çıkışa imza atıp Can'ın karşısına geçerek bundan böyle hiçbir yere gitmesini istemediğini açıkça dile getirmesinin sahne olduğu diziye dair gelişmeler...

 

 

Yasak Elma 48.bölüm fragmanı? Bir dönem kapanıyor! Şimdi onun sırası...

ERKENCİ KUŞ 44.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Baş rollerinde; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi sevilen ve ilgiyle takip edilen oyuncuların bulunduğu Erkenci Kuş 44.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

ERKENCİ KUŞ 44.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ERKENCİ KUŞ 44.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğunu, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, senaryosunu da Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak'ın kaleme aldığı Erkenci Kuş 44.bölümüyle 18 Haziran Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV'de tüm sürprizleriyle seyircisinin karşısına geçecek.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş son bölümde; Yiğit artık ne yaparsa yapsın, Can’ın gözünde zavallı bir adamdır. Çırpındıkça batacak ve gidişi muhteşem olacak Yiğit’in, sadece Can’ın soğukkanlılığı koruması yetecek, Can da bunun farkındadır.  Can’ın da Sanem’in de Yiğit’ten çok önemli dertleri vardır. Aşkları başına vurmuş. Sanem, Can gidecek sanıyor, her an diken üstünde, pırpır ediyor kalbi. Can ise Sanem’in Yiğit’le ne konuştuğuna takmış kafayı. 

Emre’nin Leyla’ya bir sürprizi var, ayaklarını yerden kesecek bu teklif Leyla’nın. Ajans, Sanem’in krem kampanyasına çalışıyor, önce kremleri ve parfümleri tanımak lazım. Ekip yine aşıkları biraraya getirmek için iş başında. Parfüm testleriyle Sanem, Can’ın aklını başından alacak. Sanem ise Can’a parfümün sırrını anlatırken, aradığı cevapları bulacak.

YORUMLAR 2
  • erdal erman amasya 4 yıl önce Şikayet Et
    1.bölümden itibaren çok ama çok beğenerek,ve severek izlemekten çok mutluluk duyuyorum...
    Cevapla
  • sude nur 4 yıl önce Şikayet Et
    En kısa zamanda yayınlansın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak