Kardeş Çocukları yeni sezon 2.fragmanında ''ölüm'' hesaplaşması başladı...

Umay'ın bitmek bilmeyen oyunlarına bir son vermek isteyen Ümran, en başından itibaren gizli tuttukları tüm gerçekleri Yıldırım'a açıklaması damga vurmasının ardından Kardeş Çocukları 2.sezon ne zaman başlayacak? Bütün gemileri yakan Reşat, Umay'ın işini kesinkes bitirebilmek için bitirici vuruşunu yapıp polis ekiplerine onun canına kıydığının itirafını gerçekleştirmesinin sahne olmasıyla beraber Kardeş Çocukları yeni sezon fragmanı aktarıldı. Sezon finalinde ölümle burun buruna gelen hem Umay'ın hem de Yıldırım'ın hayatta olduğu açığa çıktı.

GİRİŞ 17.09.2019 10:56 GÜNCELLEME 17.09.2019 10:56

Yıldırım, Umay'ın söylediği büyük yalana inanıp kendi oğlu zannettiği Savaş'la arasında giderek yakınlık ve bağ kurmaya başlarken, Ümran ise onun bu oyunun kurbanı olmasına daha fazla göz yummak istemediği için şimdiye kadar sır gibi sakladıkları bütün gerçekleri açıklamasının üzerine Kardeş Çocukları 2.sezon ne zaman sorusuna hız kazandırıldı. 

Reynmen muhabire saldırdı: Yusuf Aktaş çirkin saldırı sonrası karakolluk oldu

Reşat, hakkından geldiğini sanıp zafer naraları atan Umay'ın fişini çekerek acı bir şekilde sonunu hazırlamak uğrunda katil olmayı bile göze alıp ölümcül oyununu hayata geçirirken, Ümran ise gerçekleri tek tek dile getirdiği mektubu yazarak hem Yıldırım'a hem de Umay'a veda edeceği esnada korkunç bir olaya tanıklık etmesinin ardından Kardeş Çocukları yeni sezon fragmanı yayınlandı.

Bilindiği üzere sezon finalinde; Yerinde durmak nedir bilmeyen Umay en sonunda kendi kazdığı kuyuya düşerken, Savaş ise artık önlenemez şekilde tamamen kontrolünden çıkarak onu güç duruma düşürecek eylemlerde bulunmaya başladı. 

 

 

Yıldırım, Savaş'la birlikte olduğu sırada kimliği belirsiz kişiler tarafından bir anda silahlı saldırıya uğrayarak kurşunlanırken, hayatını kaybedip kaybetmeyeceği konusu ise yeni sezonda netlik kazandı. Umay'ı mağlup duruma düşüren Reşat, göğsünü gere gere polis ekiplerini arayıp eşinin canına kıydığının itirafında bulunurken, Umay'ın gerçekten yaşamını yitirip yitirmeyeceği de yeni sezonda kesinliğe kavuştu.

KARDEŞ ÇOCUKLARI YENİ SEZON FRAGMANI GELDİ!

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu, senaryosunu ise Sırma Yanık'ın kaleme aldığı Gold Film imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan Kardeş Çocukları yeni sezon fragmanı seyircilere duyuruldu. Bununla birlikte 17 Eylül tarihinde Star TV ekranlarında ekran serüvenine kaldığı yerden devam edeceğinin bilgisi açıklandı.

KARDEŞ ÇOCUKLARI SON BÖLÜMDE SEZON FİNALİ NELER YAŞANDI?

Kardeş Çocukları son bölüm sezon finalinde; Savaş’ı görüp, bir kez daha Umay’ın oyununa geldiğini anlayan Ümran çılgına döner. Yıldırım’ın gözünü açmaya çalışır fakat hiç ummadığı bir tepki alır. Hayat’ın da devreye girmesiyle birlikte Umay’ın oyunu tamamen raydan çıkar. Savaş’ın, Umay’ın tüm ikazlarına rağmen Hayat’la tanışması, Umay için de sürpriz olan bir süreci başlatır.

Kurduğu oyunda erken fire veren Umay, Ümran’ı kontrol altında tutmak için yeni bir hamle yaparken, Ümran’ın ilk kez Umay’ın bile hesaplayamadığı planları vardır. Umay ve Ümran arasında kartlar yeniden dağıtılırken, arka arkaya aldığı ağır yenilgilerle bozguna uğramış olan Reşat, bu kez başladığı işi bitirmeye kararlıdır. Nasıl bir tehlike altında olduğundan habersiz olan Umay, yalanları ortaya çıkmasın diye daha önce hiç olmadığı kadar ileri giderken Ümran ise artık oyunu bozmaya hazırdır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?