Ekrem İmamoğlu paylaşımları yapan Elçin Sangu'ya Süleyman Soylu'dan yanıt

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dizi ve film oyuncu Elçin Sangu'nun tekrarlanacak İBB seçimleri öncesi yaptığı sosyal medya paylaşımlarına cevap verdi. Süleyman Soylu "Adreslerinizi kontrol edin, geçen seçimde aynı adreste olmama rağmen şu an adresimde yokum" sözlerine tepki gösterdi.

Ekrem İmamoğlu paylaşımları yapan Elçin Sangu'ya Süleyman Soylu'dan yanıt
Ekrem İmamoğlu paylaşımları yapan Elçin Sangu'ya Süleyman Soylu'dan yanıt
GİRİŞ 29.05.2019 09:42 GÜNCELLEME 29.05.2019 09:42
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Her fırsatta CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nu desteklediğini açık açık dile getiren oyuncu Elçin Sangu provokasyon oluşturacak paylaşımda bulunarak "Adreslerinizi kontrol edin, geçen seçimde aynı adreste olmama rağmen şu an adresimde yokum" dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu taşınma nedeniyle seçmen kaydı çıkmayan sanatçı Elçin Sangu'nun Twitter paylaşımına tepki gösterdi.

"KENDİM BAKTIRDIM"

Süleyman Soylu, Beyoğlu Öğretmenevi'nde yaptığı açıklamada adını vermeden Sangu'yu kastederek, "Günde 2-3 tane yalanın bakanlığım tarafından vatandaşımıza doğru bilgilendirmeyle ulaşmasından hakikaten yoruldum. Bir sanatçı hanım 'benim kaydımı silmişler' diyor. Sosyal medyada 'acaba bu kayıtlar silinebilir mi' diye soruyorlar. Nüfus Genel Müdürlüğünden baktırdım 29 Mart'ta kendi e-devlet şifresinden müracaatını yaptırmış ve bunu başka bir noktaya taşıdı" şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Oyuncu Elçin Sangu, 13 Mart'ta Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Herkes adreslerini kontrol etsin, mesela şu an geçen seçimde aynı adreste olmama rağmen bugün yaptığım kontrol sonucu adresimde yokum" demişti. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden kendisine gelen yanıtın ardından Sangu bu paylaşımını silmiş ve şöyle demişti: "1 yıl önce taşınmış olduğum evin iskan alımı geç olduğu için adres değişikliği muhasebecim tarafından 29 Mart'ta yapılmış. Seçmen listeleri daha önce askıya alınmış. Bu yüzden bir hata olmuş. Bu hassasiyetinizi seçim kararlarında da gösterseydiniz her şey çok güzel olurdu."

YORUMLAR 14
  • dikkatli 4 yıl önce Şikayet Et
    birkac dizide boy gostemekle sanatci olunmaz.gercek sanatcilara haksizlik yapmayin
    Cevapla
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    yalancılık ve terbiyesizliğin zirvesinde geziyorlar her kelimelerinden nefret akıyor yazık bunlardan insanlık beklemek imkansız gözlerinde kendilerinden başka insan yok hariçtekiler tuhaf mahluklar itlaf edilmesi lazım düşüncesine sahip olmuşlar ALLAH ıslah etsinbiz aynı gemideyiz diyoruz onlar hepimizi gemiden atıp gemiyi ele geçirmek istiyorlar
    Cevapla
  • Göktürk 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım olmayan varlıkları kaale alıp insan yerine koyup muhatap olmayın zavallı beyinler ancak bu şekilde tatmin olabiliyorlar
    Cevapla
  • ATF 4 yıl önce Şikayet Et
    mors olmuş mudur kesinlikle evet, utanmış mıdır kesinlikle hayır.
    Cevapla
  • Fitne fesat, 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin de kafan basmıyor mu bayan elçin. Adresini sen bilmeyecen de ben mi bilecem. Öyle bi paylaşım yapacaksan adam gibi adreslerini kontrol et muhasebecine mi soruyon kime soruyorsan ondan sonra paylaş. Neden insanların kafasını karıştırıyorsun. Sana bişey diyim bu tür fitneler bizansta vardı. Bizim milletimizin özünde bu tür iftiralar, ön yargılar ve fitne fesat yoktur. Taraf olacaksanda istensen git netanyahuya trumpa da ol. Ama ortalığı karıştırma sadece yaptığın işi delikanlıca yap oldu mu bayan. Bence devlet sana hemen iftiradan dava açmalı, nüfus kanuna gereğince idari para cezası uygulamalı. üzerine düşmeyen işlerle ilgileneceğine bir dahakine kendi işleri ile uğraşmasını öğrensin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...