Diriliş Osman'ın detayları belli olmaya başladı! Yeni sezon öncesi...

TRT 1 ekranlarında beş sezondur yer alan Diriliş Ertuğrul 150.bölümüyle final yapmasının ardından devam dizisi olarak seyirci ile buluşacak Diriliş Osman'ın detayları belli olmaya başladı. Başrolünde Burak Özçivit'in yer alacağı Diriliş Osman özellikle savaş sahneleriyle adeta izlenme rekorları kıracak.

Diriliş Osman'ın detayları belli olmaya başladı! Yeni sezon öncesi...
Diriliş Osman'ın detayları belli olmaya başladı! Yeni sezon öncesi...
GİRİŞ 14.06.2019 11:54 GÜNCELLEME 14.06.2019 11:54
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

İzlenme rakamlarında çok büyük başarılara imza atan Diriliş Ertuğrul, 29 Mayıs günü yayınlanan 150. bölümüyle televizyon ekranlarına veda etti. Devam dizisi olarak ekranlarda yer alacak Diriliş Osman için geri sayım başladı. Dizinin senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada “Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine Burak Özçivit hayat verecek" dedi. Mehmet Bozdağ ile 5 sezonluk anlaşma yaptığı iddia edilen Özçivit’in bölüm başı alacağı ücret ise sır gibi saklanıyor. Peki Burak Övçivit Diriliş Osman dizisinde kaç sezon rol alacak? Yeni sezonda Engin Altan Düzyatan kadroda yer alacak mı?

 

 

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Osman'ın çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. Diriliş Osman 1.sezonu başlangıç tarihi ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken geçtiğimiz sene olduğu gibi 2019'un Eylül - Ekim aylarında başlaması bekleniyor. Diriliş Osman 1.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin detayından izleyebilirsiniz.

 

 

Diriliş Osman Ertuğrul Gazi

DİRİLİŞ OSMAN DİZİSİNDE ERTUĞRUL OLACAK MI?

Burak Özçivit ile Engin Altan Düzyatan aynı karede yer almayacak. Diriliş Osman dizisinde Ertuğrul Gazi’nin yaşlılığı olacağı için Engin Altan Düzyatan’ın değil başka bir oyuncunun oynayacağı belirtiliyor. 

TURGUT ALP DİZİDEN AYRILACAK MI?

Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey'in oğulları Gündüz ve Savcı'nın ''Osman'' konseptinde de yer alması bekleniyor. Öte yandan gerçek tarihte yer alan bilgilere göre Turgut Alp'in (Cengiz Coşkun) devam edeceği de konuşuluyor.

YORUMLAR 52
  • Bolvadinoli03 4 yıl önce Şikayet Et
    chpliler toplanmis buraya ben bakmam ayaklari yapiyor dogru ya engin altan düzyatan koyu sagcidi oyüzden ertugrul rollünü verdiler heeeee bende bakmiyorum heeeeee
    Cevapla
  • Mustafa Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Gülüyorum...Engin A.D. bu dizide başrolü oynayacağını duyduğumuzda aynı tepkiler gelmişti...Yok başka biri yokmuydu diye...Arkadaş beğenmiyorsan bakmazsın olur biter.
    Cevapla
  • Hayran 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar çarşamba günü olan saçmalık dizi karasevda yüzünden kaç arkadaşım Ertuğrul'umu izlemiyordu. Bilin bakalım karasevdanın başrol oyuncusu kim "Burak Özçivit". Şimdi gelin siz bu şahsiyeti bu dizide oynatın. Alkışlıyorum sizi gerçekten.
    Cevapla
  • Bolvadinoli03 4 yıl önce Şikayet Et
    Iyi ya iste simdi de arkadaslarin burak için osmani izler:D
    Cevapla
  • hkoz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka yahu kardeşim gözünüzü seveyim biraz zorlayın kendinizi mantık galip gelecektir .
    Cevapla
  • Gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    bence diriliş osman da ilk baslarda ertugrul olması ve osmanla gözükmesi gerek yoksa inandırıcılığı kaybeder
    Cevapla
  • Yaman 4 yıl önce Şikayet Et
    Bencede bu adamla tutma bu film tolgahan sayışman olmalıydı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?