Kadın 3.yeni sezon fragmanı: ''Hangi isim ölecek, kimler yaşayacak?''

Yaptığı unutulmaz sezon finaliyle birden fazla soru işaretlerini akıllarda bırakıp kısacık ara veren Kadın 3.sezon (yeni sezon) başlangıç tarihi yakın mercek altına alındı. Hem seyirciyi tamamen sahnenin içine alan hem de derinden etkileyen hafızalara kazınan olay örgüsüne imza atarak başarısını daima sürdüren Kadın 3.sezon ne zaman Fox TV ekranına geri dönecek? Senaryo gereği ele alınıp işlenen tüm duyguları sağlam şekilde izleyicisine yansıtarak ekranlara farklı bir soluk getiren Kadın yeni sezon fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 01.10.2019 10:35 GÜNCELLEME 01.10.2019 10:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında başarı üstüne başarı yakalayan ve ödüllere doymayan dizi projesi Kadın 3.sezon yayın tarihi hafızalardan bir an bile çıkmayan final bölümüyle beraber ağırlıklı olarak sorgulanmaya başladı. Sürükleyici olaylarıyla izleyici kitlesini kendi dünyasına alıp götüren ve hayata bambaşka bir pencereden bakmasını sağlayan Kadın, Bahar'ın sokak ortasında kötüleşerek yere yığılması ve onu hastaneye götürmek için acilen yola çıkan Arif, Hatice ve Sarp'ın akıl almaz bir trafik kazası geçirmesiyle sezon finali gerçekleştirmişti. Hızla gelmekte olan iki farklı aracın kendilerine çarpması üzerine sağ çıkıp çıkmayacakları ve sağlık durumu ağırlaşan Bahar'ın akıbetinin ne olacağı büyük bir merak konusu haline gelen Kadın 3.sezon ne zaman hangi tarihte başlayacak? İlk defa yayın hayatına başladığı günden beridir seyircisinin beğeni ve ilgisini canlı tutmayı başaran ve çok kısa bir zaman içerisinde kitlesini hızla genişleten Kadın yeni sezon fragmanı yayınlandı.

Reynmen muhabire saldırdı: Yusuf Aktaş çirkin saldırı sonrası karakolluk oldu

KADIN 3.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? KADIN YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yapımcılığında Faruk Bayhan ve Fatih Aksoy'un bulunduğu ve yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği Med Yapım farkıyla Fox TV ekranlarında her Salı akşamı sürprizlerle dolu gelişmeleriyle seyirci karşısına geçen Kadın 3.sezon yayın tarihi için geri sayıma başlandı!

Akıllarda kalıcı bir iz bırakan final bölümüyle birbiri ardına sıralanan soru işaretlerinin de oluştuğu Kadın 3.sezonun tarihsel bakımdan ne zaman başlayacağına dair yapımcı kanadından resmi açıklamada bulunuldu.

Senaryosunda Hande Altaylı'nın imzasını taşıyan ve uygulayıcı yapımcılığında Suzan Sürmeli'nin yer aldığı Kadın yeni sezonu 1 Ekim tarihinde ekran serüvenini sürdürecek.

Aynı zamanda oyuncu kadrosunda; Caner Cindoruk, Seray Kaya, Özge Özpirinççi, Feyyaz Duman, Bennu Yıldırımlar, Ali Semi Sefil, Gökçe Eyüpoğlu, Kübra Süzgün Şerif Erol gibi birbirinden yetenekli isimlerin bulunduğu Kadın yeni sezon fragmanı yayınlandı.

YORUMLAR 6
  • Suat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi yasaklanmalı Aile birliğine balta vuruyor, baldız enişteyi baştan çıkarır sonrası ayyuka çıkmış işler Türk Milletinin ahlakına ters işler...
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibiler oldugu sürece sacma filmler izlenir böyle güzel filmler yasaklanır. İzlemiyosan nasıl yorum yapabiliyorsun. İzliypsan niye konusuyon
    Cevapla
  • merve 4 yıl önce Şikayet Et
    birincisi baldizi oldugunu bilmiyordu ikincisi hic bir zaman sirine asik olmadi
    Cevapla
  • irade Azerbaycan 4 yıl önce Şikayet Et
    dizi cox mukemmel dizidi ,eleise gerek "ask-i memnun" dizisi de yasaklanmali idi,halbuki 9 ildi rekord sayda izlenilir
    Cevapla
  • Resen 4 yıl önce Şikayet Et
    Alenen gösterilen bir şey yok. Toplumda varolan olayların aynalığını yapıyor. İyi ile kötünün şiddetsiz mücadelesi anlatılıyor.
    Cevapla
  • BAHADIR 4 yıl önce Şikayet Et
    O şekilde bakarsak hiç bir dizi yayınlanmamalı. Verdiği mesaja bakmak önemli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar