Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon fragmanı: Tüm yalanlar masaya yatırılıyor!

İzlenme oranlarından elde ettiği başarıyı her geçen gün en üst düzeye kadar getiren ve tüm rakiplerinden açık ara farkla önde giden Bir Zamanlar Çukurova sezon finali yaparak kısa mola vermişti. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından biri olarak görülmeye başlayan Bir Zamanlar Çukurova 2.sezon (yeni sezon) ne zaman yayın maratonuna ATV'de atılacak? Son dönemlerde seyirci hacmini bir hayli genişleten ve çok farklı platformlar üzerinden de her fırsatta adından söz ettiren Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon fragmanı yayıncı tarafından sunuldu.

GİRİŞ 19.09.2019 09:58 GÜNCELLEME 19.09.2019 09:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında heyecan ve gerilim gibi duyguları en uç noktasına kadar izleyici kitlesine geçirmeyi başaran Bir Zamanlar Çukurova sezon finalinde izleyici kitlesini ters köşeye yatırarak beklenmedik gelişmelere imza attı.

 

 

Reynmen muhabire saldırdı: Yusuf Aktaş çirkin saldırı sonrası karakolluk oldu

Gerçeklerin peşine düşen Demir'in aslında çocuk sahibi olabileceğini son anda öğrenmesi ve sevdiği kadının karnında taşıdığı bebeğin Yılmaz'dan olmadığının ortaya çıkmasıyla derin bir nefes alırken, Züleyha'nın ise uğradığı ağır itham ve hakaretten sonra bebeğini aldırmak için harekete geçmesinin ardından Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon yayın tarihi bekleniyor.

 

 

Diğer taraftan Züleyha'yı artık hem aklından hem de kalbinden silip atmak ve çok uzun bir zaman onunla ilgili geçiremediği tüm izleri yok etmek isteyen Yılmaz'ın Müjgan'la bir ömür boyu beraberliğe evet demesinin ardından Züleyha'nın kendisine tüm gerçekleri anlattığı mektubun eline geçmesinin akabinde Bir Zamanlar Çukurova 2.sezon ne zaman başlayacak?

En başından beri Züleyha'nın hiçbir suçunun olmadığını öğrenen Yılmaz'ın şimdiden itibaren hayatına nasıl yön vereceği büyük bir merakla beklenirken Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon fragmanı yayınlandı.

bir zamanlar çukurova yeni sezon

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunu; Kerem Alışık, Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek gibi yoğun ilgi gören isimlerin oluşturduğu Bir Zamanlar Çukurova 2.sezon yeni sezon fragmanı nihayet duyuruldu.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 2.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yapımcılığında Burak Sağyaşar ve Timur Savcı’nın yer aldığı ve yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun üstlendiği her Perşembe akşamı birbiri ardına sıralanan sürprizleriyle seyircisini unutulmaz anlar yaşata Bir Zamanlar Çukurova 2.sezon yayın tarihi için geri sayıma başlandı.

Tims&B Productions farkıyla ATV ekranlarına taşınan ve gerek başarılı bir şekilde ele alınan olay örgüsüyle gerekse oyuncu kadrosunu oluşturan isimlerin yeteneğiyle seyircisini karşılayan Bir Zamanlar Çukurova 2.sezonunun 19 Eylül Perşembe tarihinde yayınlanacağı duyuruldu!

bir zamanlar çukurova 2.sezon fragmanı

YORUMLAR 3
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bukadar çok dizi mi olur ya. Bu diziler topluma gençlere ne veriyor kocaman bir hiç.
    Cevapla
  • İsimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Kerem Alışık uhulet ve suhuletle bekliyoruz
    Cevapla
  • Ayşef 4 yıl önce Şikayet Et
    şarkı süper
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer