Binali Yıldırım Kanal 7 ekranlarında Başkent Kulisi'nde olacak

Siyaset dünyasının önemli gelişmeleri ve Ankara kulislerinde yaşananlar, önemli isimlerle birlikte Başkent Kulisi’nde değerlendiriliyor. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım 9 Haziran Pazar saat 11.00'de Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınıyla ekrana gelecek olan Başkent Kulisi’nde İstanbul seçimlerine dair önemli açıklamalarda bulunacak.

 Binali Yıldırım Kanal 7 ekranlarında Başkent Kulisi'nde olacak
Binali Yıldırım Kanal 7 ekranlarında Başkent Kulisi'nde olacak
GİRİŞ 08.06.2019 10:44 GÜNCELLEME 08.06.2019 12:09

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi bu hafta AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ı ağırlayacak. Yıldırım, 23 Haziran seçimlerinden önce, seçimlerin yenilenmesi kararının alınma sürecini ve seçim çalışmalarını Başkent Kulisi’nde değerlendirecek.

 

 

Programda, ‘23 Haziran seçimleri için İstanbul’a neler vadediyor? Seçimlerin yenilenme kararı İstanbul seçmenini nasıl etkiledi? 23 Haziran’a yansıması nasıl olacak? AK Parti kendi küskünlerini ikna edebiliyor mu? 31 Mart seçim kampanyasından farklı olarak neler yapılıyor? Son iki haftada nasıl bir kampanya yürütecek?’ sorularına yanıt aranacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi canlı yayınla 9 Haziran Pazar 11.00'de Kanal 7 ve Ülke TV ekranlarında…

 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!