Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı: ''Dönüşü muhteşem olacak!''

Çok uzun bir dönem süresince hem kemikleşmiş yapıda hem de büyük oranda kitleye ulaşmasının dışında hanesine yeni izleyici kitleleri de katan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali yaparak kısa bir mola vermişti. Süregelen başarısından hiçbir koşulda ödün vermeyerek ekran yolculuğuna kesintisiz bir şekilde devam edecek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5.sezon ne zaman yayına girecek? Geçtiğimiz sezonda dahil edilen sürpriz oyuncularla birlikte senaryo akışında gerek dinamizm gerekse canlılık kazanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı ekranlardaki yerini aldı.

GİRİŞ 24.09.2019 10:17 GÜNCELLEME 24.09.2019 10:17
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin kendisine sadık kalan seyircisini kaybetmeyerek tüm beklentilerini dört sezon boyunca en iyi şekilde karşılayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde muhteşem sürprizlere imza atarak tutkunlarının yüzünü güldürmeyi başardı.

 

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde; Hızır, kardeşlerinin kanını yerde bırakmamak üzere ant içen Selcan'ın sıktığı kurşunun hedefi olsa bile neyse ki korkulan bir durum meydana gelmeyerek gerçekleşen silahlı saldırıdan sağ salim kurtulmayı başardı.

Öte yandan gerek kendisine gerekse tüm sevdiklerini canını tehlikeye atan hamlelerde bulunan düşmanlarını kökünden kurutmak noktasında en doğru yeri ve zamanı bekleyen Hızır'ın ustalıkla uyguladığı planla beraber hem Zeki'nin hem de Tahsin'in yaşamını noktalamasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5.sezon (yeni sezon) ne zaman başlayacak?

 

 

Final bölümünde ise tüm engellere rağmen birbirinden hiçbir surette vazgeçmeyen Ömür ve İlyas'ın nişan töreninde aileler arasındaki tüm buzların eriyip keyifli ve eğlenceli anlara sahne olmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DAN YENİ TRANSFER HABERİ DAHA GELDİ!

ATV ekranlarında izlenme rekorları kıran ve çok geniş yelpazede izleyici kitlesine sahip Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon için transfere doymuyor. Son olarak oyuncu kadrosuna Vatanım Sensin ve Avlu yapımlarıyla yıldızı parlayan genç oyuncu Erdem Şanlı'nın dahil olduğunun bilgisine ulaşıldı.

erdem şanlı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZONA BAŞLAMADAN SÜRPRİZLERİYLE GELDİ!

ATV ekranlarının en uzun soluklu dizi yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosunu zenginleştirmeye hız kesmeden devam ediyor. Projenin 5.sezonunda ekibe dahil edilen yepyeni oyuncular; Burak Sergen, Naz Elmas ve Selda Alkor olarak açıklandı.

yeni sezon oyuncuları edho

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 5.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yönetmenliğini Onur Tan’ın üstlendiği her Salı akşamı heyecan, gerilim ve aksiyon fırtınası estiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5.sezon yayın tarihi için nefesler tutuldu. Sezonun başında oyuncu kadrosuna dahil olan birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerle de beraber hikayesini zenginleştirerek izlenme başarısını en üst noktaya taşıyan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5.sezonun Salı günü yayınlanacağı duyuruldu.

Oyuncu kadrosunda; Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Emir Benderlioğlu ve Turgut Tunçalp gibi seyircisinin yakın takip altına aldığı isimlerden oluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5.sezon heyecanla bekleniyor.

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz 5.sezon ne zaman

YORUMLAR 8
  • Revan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bawlasin artik
    Cevapla
  • zırt pırt 4 yıl önce Şikayet Et
    kafayı yemiş millet :)
    Cevapla
  • 1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah hepinize akıl fikir versin
    Cevapla
  • wind 4 yıl önce Şikayet Et
    yeni katılan oyuncular ikiz sanırım hem ikiz he adları aynı
    Cevapla
  • İlhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeni sezonda yine eşkıya dünyaya hükümdar olmaz başlama saati herkes TV karşısına kilitlenerek ben de dahil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!