Sen Anlat Karadeniz 3.sezon ne zaman? Yeni sezon başlangıcı hangi tarihte?

İki sezon boyunca tutkunlarının aktarılan her gelişmeyi tüm dikkatini ve ilgisini vererek mercek altına aldığı Sen Anlat Karadeniz sezon finali yaparak kısacık bir ayrılık rüzgarı estirecek. Vedat'ın ölümüyle bambaşka bir boyut kazanan olay örgüsüyle seyircinin merak ve heyecan seviyesini yükselten Sen Anlat Karadeniz 3.sezon ne zaman başlayacak? Yepyeni oyuncularıyla taze kan getirip aksiyonu doruk noktasına getiren Sen Anlat Karadeniz yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 18.06.2019 16:26 GÜNCELLEME 18.06.2019 16:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarında yayın maratonundaki yerini almasıyla beraber pek çok rakibini sollamayı ve izleyici kitlesini yayınlanan her bölümüyle kendine çekmeyi başaran Sen Anlat Karadeniz sezon finalinde Nefes'in verdiği ölüm kalım savaşı herkesi derinden etkiledi. Geriye başka hiçbir seçeneği kalmayan Melek'in ölümcül hamlesinden hiçbir ciddi zarar görmeden kurtulmayı başaran Genco, Tahir'i can evinden vuracak bir girişime imza atarak Nefes'i kaçırmasının ardından Sen Anlat Karadeniz yeni sezon yayın tarihi yoğun biçimde sorgulanıyor. Nefes, tutsak edildiği yerde tarifi mümkün olmayan acı bir çekerek daha fazla dayanacak takadi kalmazken, hamilelik sürecinde tehlike çanları çalmaya başlayıp bebeğini kaybetmesinin an meselesi haline gelmesinin ardından Sen Anlat Karadeniz 3.sezon (yeni sezon) ne zaman başlayacak? Tahir, hem sevdiği kadının hem de daha doğmamış bebeğinin hayat savaşı verdiğini görüp başından aşağı kaynar sular dökülmesinin ve her ikisinin yaşamını yitip yitirmediği büyük bir merak konusu haline geldiği Sen Anlat Karadeniz yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

Acun Ilıcalı'dan kendisine dair olay itiraf! Ses getiren öz eleştiri...

Demet Akalın'dan şaşırtan 'siyaset' itirafı! Kimse duyduklarına inanamadı

SEN ANLAT KARADENİZ 3.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? SEN ANLAT KARADENİZ YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yönetmenliğini Veli Çelik ve Yusuf Ömer Sınav’ın üstlendiği ve yapımcılığında Osman Sınav’ın imzasını taşıyan ve her Çarşamba akşamı ATV ekranlarında çarpıcı ve etkileyici sahnelerle tutkunlarının karşısına geçen Sen Anlat Karadeniz 3.sezon yayın tarihi için geri sayım başladı. Sinegraf farkıyla hafızalara kazınan sahnelerin mimarı Sen Anlat Karadeniz 3.sezonun Eylül ayının sonlarına doğru yayın hayatına devam etmesi bekleniyor. Oyuncu kadrosunda; Sinan Tuzcu, Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Öykü Gürman gibi büyük bir kesimin beğenisini kazanan isimlerin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz 3.sezonun tarih olarak ne zaman başlayacağı noktasında yapımcı tarafından şu an için kesin ve net bir duyuru yapılmadı. Tüm bunların yanı sıra çok geniş bir izleyici kitlesine kavuşan Sen Anlat Karadeniz yeni sezon fragmanı da aktarılır aktarılmaz haberimiz üzerinden erişebileceksiniz. Takipte kalın…

 

 

sen anlat karadeniz 3.sezon (yeni sezon) ne zaman başlayacak