Çukur yeni sezonda muhteşem parçalarıyla ayrı hava katacak Mero kimdir?

Müzik piyasasına sürdüğü ''Olabilir'' isimli parçasıyla bir hayli yüksek izlenme oranına erişerek Youtube Trend listesinde yerini almayı başaran Mero kimdir? Hem Hadise'nin hem de Reynmen'in paylaşarak dinleyici kitlesine duyurduğu isim Mero aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, gerçek adı Enes Meral olan ve rap türünde şarkılar seslendirerek gözde biri haline gelen Mero'nun detaylı biyografisi...

Çukur yeni sezonda muhteşem parçalarıyla ayrı hava katacak Mero kimdir?
Çukur yeni sezonda muhteşem parçalarıyla ayrı hava katacak Mero kimdir?
GİRİŞ 11.09.2019 11:41 GÜNCELLEME 11.09.2019 11:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Mero ya da gerçek adıyla Enes Meral, kısa bir zaman içerisinde sosyal platform üzerinden milyonları aşan takipçi sayısına erişerek ve çok hızlı yükselişi sayesinde de trendlere adını yazdırmayı başararak geniş bir kitlenin kim olduğu noktasında büyük bir merak uyandırmıştır. Son olarak 13 Haziran tarihinde Youtube mecrası aracılığıyla yayınladığı Olabilir adlı parçasıyla şu anda 11 milyonu aşkın izlenme sayısı elde eden Mero, gerek Hadise'nin gerekse Reynmen tarafından paylaşılarak bir anda geniş bir kesimin ilgi ve beğenisini kazandı. Seslendirdiği Olabilir isimli parçasıyla Youtube'da olduğu kadar Twitter gündemine de başarılı bir şekilde yerleşerek TT listesine giren Mero (Enes Meral) kimdir? Hem Almanya hem de Avusturya müzik listelerinde de zirveye yerleşen yıldızı parlayan şarkıcılardan Mero (Enes Meral) aslen nereli ve kaç yaşındadır?

 

 

enes meral türk

MERO'DAN HEYECANLANDIRAN ÇUKUR MÜJDESİ...

 

 

Mero’nun müzik parçalarından bir tanesinin Show TV ekranlarında yeni sezonda da hız kesmeden devam edecek Çukur’da çalacağı iddiası ileri sürüldü. Çukur’a olan hayranlığını röportaj esnasında ifade eden Mero (Enes Meral), geçtiğimiz günlerde Instagram’ın hikayeler bölümünde AY Yapım’ı paylaşmıştı.

MERO (ENES MERAL) KİMDİR?

Mero lakabını kullanan Enes Meral, 2000 senesinde Almanya'nın Rüsselsheim am Main kentinde hayata gözlerini açmıştır. İlk olarak 2017 senesinde Instagram mecrasından paylaştığı rap videoları sayesinde tanınırlık kazanan Mero (Enes Meral), Groove Attack ve Xatar isimli müzik kuruluşlarıyla gerçekleştirdiği anlaşmayla beraber 23 Kasım 2018 senesinde Baller Los adlı şarkısını piyasaya sürmüştür. Bu parçayla büyük bir çıkış yakalayarak Avusturya ve Almanya müzik listesinde zirveye yerleşen Mero (Enes Meral), devamında 15 Mart 2019 senesinde çıkardığı Ya Hero Ya Mero adlı albümüyle kısa bir zaman içerisinde elde ettiği başarıyı en üst seviyeye taşımıştır. Mero, Spotify platformunda aylık 3.3 milyon aktif dinleyiciye ve YouTube mecrasında da 183.6 milyon görüntülenmeye ulaşmıştır.

mero kimdir aslen nereli kaç yaşında

YORUMLAR 6
  • ESCOBAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah,ın adamı lan mero
    Cevapla
  • michael scofield 4 yıl önce Şikayet Et
    ne olmuş adanalıysa ne olmuş almanyalıysa yaptığı işe bakın önce adam kaliteli rap yapıyor helal olsun
    Cevapla
  • Hümeyra 4 yıl önce Şikayet Et
    Gumushaneli ne adanasi kardesim
    Cevapla
  • AliŞim 4 yıl önce Şikayet Et
    01 Adana tiplemesi...
    Cevapla
  • Zaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Züppe nin biridir ne olacak genç leri uçuruma çeken başı boş soytarılar örnek olacak bir konu yokmu bu memlekette ya
    Cevapla
  • Aydinak 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakında kendi rengini belli eder, Almanya kimseyi boşa liste başı yapmaz mutlaka Türkiye'ye küfür etmesi için cikarmistir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı