Cüneyt Özdemir sessizliğini bozdu: İsmail Küçükkaya'yı kızdıracak sözler!

Cüneyt Özdemir, 23 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimler öncesinde Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu'nun katıldıkları ''Seçim Özel'' programının moderatörü İsmail Küçükkaya'ya damga vuran bir eleştiride bulundu. Sosyal mecrada programa dair eleştirilerini de dile getiren Cüneyt Özdemir, İsmail Küçükkaya'nın adaylara yönelttiği ''Moderatörlüğümü nasıl buldunuz?'' sorusuna verdiği yanıtla çok konuşuldu.

Cüneyt Özdemir sessizliğini bozdu: İsmail Küçükkaya'yı kızdıracak sözler!
Cüneyt Özdemir sessizliğini bozdu: İsmail Küçükkaya'yı kızdıracak sözler!
GİRİŞ 18.06.2019 10:30 GÜNCELLEME 18.06.2019 10:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cüneyt Özdemir, 23 Haziran tarihinde bir kez daha tekrarlanacak seçimler öncesinde Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun aynı çatı altında buluşturan ve İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğü eşliğinde gerçekleştirilen ''Seçim Özel'' programıyla ilgili eleştirilerde bulundu. Program sırasında her iki adayın da karşılıklı bir biçimde konuşmasına müsaade edilmemesine isyan ederken, programın moderatörlüğünü üstlenen İsmail Küçükkaya'nın yönelttiği son soru hakkında damga vuran bir eleştiride bulundu. Düzenlenen programın sonuna gelindiğinde İsmail Küçükkaya'nın adaylara ''Moderatörlüğümü nasıl buldunuz?'' sorusunu sormasının bomba olduğunu vurgulayarak ‘’Bu, tüm eleştirilerden ‘Nasıl kaçarım?’ sorusuydu herhalde’’ şeklinde açıklamalarda bulunarak eleştiri oklarının hedefi haline getirdi.

 

 

Şirin Payzın'dan skandal paylaşım! Tepkiler bir anda çığ gibi büyüdü...

Deniz Akkaya'dan Binali Yıldırım'la ilgili samimi açıklamalar! O benim...

 

 

Cüneyt Özdemir, İsmail Küçükkaya’nın sorusunun yanı sıra Ekrem İmamoğlu ve karşılıklı tartışma ortamının oluşmasının yasaklanması konusunda da eleştirilerde bulunarak şu ifadelere yer verdi:

"Karşılıklı konuşmalarını yasaklamak dahiyane fikirmiş... e ayrı ayrı alsaydınız o zaman madem karşılıklı konuşturmayacaktınız. Ne yazık ki ne konu ilerleyebiliyor ne derinleşebiliyor. Sistematik bir tartışma yönetilemeyince okullarda ders olacak bir yönetememe ile karşı karşıyayız. Bedelini iki lider de ödüyor..."

YORUMLAR 4
  • nasılım ama 4 yıl önce Şikayet Et
    cüneyt özdemir belki bu işi en iyi yapabilecek az sayıda kişiden biriydi.
    Cevapla
  • oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    %100 katılıyorum kardeşim
    Cevapla
  • Baba 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul söz konusu senin Moderatörlüğün değil
    Cevapla
  • Görünen Köy 4 yıl önce Şikayet Et
    Cüneyt Özdemire aynen katılıyorum.Dağ Fare doğurdu.Dün en fazla izlenen olmuş.Bir daha çıksın kimse izlemez bittiğinin resmidir.İlk ve Son...........
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…