Deniz Akkaya, isyan bayraklarını kaldırdı! Herkese haddini bildirdi...

Deniz Akkaya, hastalığa yakalanarak yaşamını yitiren annesi için düzenlenen cenaze törenine katılan ve çelenk getiren Binali Yıldırım'a gösterilen tepkinin ardından samimi açıklamalarda bulundu. Deniz Akkaya, Binali Yıldırım'ın babasının dostu ve kendisinin de yarı babası sayıldığının özellikle altını çizerek gelen tepkilere karşı tavrını ortaya koydu ve bu tür siyasi ayrışmalardan son derece rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Deniz Akkaya, isyan bayraklarını kaldırdı! Herkese haddini bildirdi...
Deniz Akkaya, isyan bayraklarını kaldırdı! Herkese haddini bildirdi...
GİRİŞ 20.06.2019 11:43 GÜNCELLEME 20.06.2019 11:43
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Deniz Akkaya, geçtiğimiz haftalarda hastalığa yenik düşerek son nefesini veren annesi Dinemyis Akkaya için gerçekleştirilen cenaze törenine katılan ve çelenk getiren Binali Yıldırım'a gelen tepki sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Gazeteci Tuba Kalçık'ın sorularına yanıt veren Deniz Akkaya, İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın katıldığı cenaze töreninde gerilim yaşanması üzerine duyduğu üzüntüyü dile getirerek onun hem babasının dostu hem de kendisinin yarı babası sayıldığını vurgulayıp son noktayı koydu. Tüm bunların yanı sıra gelen tepkilere isyan ederek suskunluğunu bozan Deniz Akaya, siyasi farklılıklar karşısında da insanların birbirine olan saygısını yitirmemesi ve ortak değerler çerçevesinde hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini belirterek meydana gelen ayrışmalara karşı tepki gösterdi. 

Şirin Payzın'dan skandal paylaşım! Tepkiler bir anda çığ gibi büyüdü...

Cüneyt Özdemir'den İsmail Küçükkaya'ya damga vuran eleştiri! Son soru...

 

İşte, Tuba Kalçık'ın sorduğu soruları yanıtlandıran Deniz Akkaya’nın o açıklamaları…

Tuba Kalçık'ın, "Binali Yıldırım'ın da katıldığı cenaze sırasında gerilim yaşandı" sözlerini hatırlatması üzerine ünlü model Deniz Akkaya şu ifadelere yer verdi:

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh, İsmail Küçükkaya'ya eleştiri oklarını sapladı!

"Evet, çok üzüldüm. Binali Yıldırım, babamın iş arkadaşı. Cenaze sırasında hiç hoş olmayan şeyler yaşandı. Annemin cenazesi kalkarken yanda başka bir cenaze vardı. O cenazeye katılanlar Binali Bey'in çelengine tepki göstermiş. Tepki o kadar çok olmuş ki Binali Bey'in koruması; yanıma gelip "Çelengi kaldıralım isterseniz" dedi. Ben çok üzüldüm bu duruma ve "Çelengi daha da öne koyun" dedim. Böyle bir şey kabul edilemez. Binali Yıldırım babamın dostu, benim de yarı babam sayılır.

deniz akkaya

Kendisinin kızını da, kardeşini de iyi tanırım. Çok da severim. Bu tepkilerin kabul edilebilir hiçbir yanı yok. Babama cenaze sırasında değil ama eve gelince söyledim. O da çok sinirlendi. Acımızı da, sevincimizi de paylaşan törenler bizi bir araya getirir, birleştirir. Hangi siyasi görüşten olursak olalım, bizim ortak değerlerimiz var. Bu değerlere herkes saygı göstermeli. Vatanını çok seven biri olarak böyle ayrışmalardan çok rahatsız oluyorum. Siyasi görüşünü sandıkta göstermelisin.

binali yıldırım

YORUMLAR 11
  • sadi 4 yıl önce Şikayet Et
    son cumle en guzeli..cevabimizi sandikta vercegiz elbet..!
    Cevapla
  • 44Abdullah44 4 yıl önce Şikayet Et
    İsmail Küçükkaya bence kahvaltı programı yönetneli,zeytin meytin falan.sadece bu işler onun işi yeter bence .vaşka işleri yüzüne gözüne bulaştırıyor.en azindan iki zeytin çekirdeğini öğrenir
    Cevapla
  • Annesiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bu hareketlerine devam eden ayrımcılar bence Türkiye vatandaşı olamaz
    Cevapla
  • Doğru 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel konuşmuş.
    Cevapla
  • Nihat 4 yıl önce Şikayet Et
    Deniz hanım sen insan evladısın, onların ne olduğu meçhul. Saygılar, annenize rahmetler diliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar