Müge Anlı Güven Bana yarışması nefesler tutuldu! Ne zaman ATV'de yayında?

Müge Anlı, sunuculuğunu üstlendiği ''Müge Anlı ile Tatlı Sert'' isimli programın sezon finaline girmesinin ardından yaz dönemi boyunca yepyeni bir projede kendini gösterecek. Bu kez alışagelmişin dışına çıkarak bambaşka bir konseptte izleyicisinin karşısına geçecek olan Müge Anlı, Tamer Karadağlı'nın ''Güven Bana'' isimli eski yarışma programını sunacağının açıklamasını gerçekleştirdi. İşte, detaylar...

Müge Anlı Güven Bana yarışması nefesler tutuldu! Ne zaman ATV'de yayında?
Müge Anlı Güven Bana yarışması nefesler tutuldu! Ne zaman ATV'de yayında?
GİRİŞ 27.06.2019 17:02 GÜNCELLEME 27.06.2019 17:02

ATV'de birbirinden ilginç olaylarla ve akıllara durgunluk veren gelişmelerle seyircisini ağırlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programın değişmez sunucusu Müge Anlı, sevenlerini heyecanlandıracak müjdeli haberi paylaştı. Programında kaybolan kişileri başarılı bir şekilde bulmasıyla nam salan ve uzun yıllar boyunca başarılı işler çıkararak milyonların takdirini kazanan Müge Anlı, bu sefer sunumunu üstlendiği programdaki konseptten tamamen farklı bir projeyle yaz dönemi süresince izleyicisiyle buluşacak.

 

 

Tolgahan Sayışman bebeği için kesenin ağzı açıldı! Cep yakan hediye...

Sunumunu gerçekleştireceği programın adının Güven Bana olduğunu açıklayan Müge Anlı, çekimlere başlandığını da sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmedi.  Tüm bunların yanı sıra Müge Anlı, Güven Bana adlı yarışma programı 27 Haziran tarihinde izleyicisinin karşısına geçecek.

 

 

Burak Özçivit'in oğlu Karan bir geldi pir geldi! Babasını sollayacak...

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 senesinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır.Hem sunuculuk hem de televizyon programcılığı kimliğinin dışında gazetecilik kimliğiyle de önemli işlere imza atan Müge Anlı, üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden tamamlayarak mezun olmuştur.

Müge Anlı yüksek lisans eğitimini ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde ‘’Hukuk’’ bölümü üzerine bitirmiştir. 2008 senesinde Burhan Akdağ’dan boşanan Müge Anlı, bir kız çocuğa sahiptir.

Gazeteci Şirin Payzın fena çuvalladı! Büyük hatanın ardından çark etti

müge anlı kimdir

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...