Kimse gözlerini bir türlü alamıyor! Tolgahan Sayışman'ın bebeği için...

2017 tarihinde görkemli bir nikah töreniyle hayatlarını birleştiren Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti geçtiğimiz ay dünyaya gelen oğlu Efehan için kesenin ağzı açıldı. Babalık duygusunu ilk kez tadan Tolgahan Sayışman'ın oğluna özel alınan 5 bin lira değerindeki altın kaplama emzik hediyesiyle magazin gündeminin en çok dikkat çeken ve adından söz ettiren isimleri arasında yer aldı.

Kimse gözlerini bir türlü alamıyor! Tolgahan Sayışman'ın bebeği için...
Kimse gözlerini bir türlü alamıyor! Tolgahan Sayışman'ın bebeği için...
GİRİŞ 20.06.2019 11:37 GÜNCELLEME 20.06.2019 11:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2017 tarihinde birlikteliklerini evlilikle taçlandıran ve magazin camiasında birbirine en çok yakıştırılan isimlerden Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz Efehan adını verdikleri bebeklerini kucağına aldı. Babalık coşkusunu ve heyecanını yaşayan Tolgahan Sayışman, Efehan dünyaya geldikten kısa bir zaman sonra sünnet olmasıyla beraber yakınları tarafından oğluna özel bir jest yapılarak cep yakan bir hediye alındı. Efehan için duyanların ağzını bir karış açık bırakan fiyata sahip altın kaplama emzik hediyesini de Almeda Abazi'nin kendi ülkesinde yaşamını sürdüren yakın iki kız arkadaşının aldığı ortaya çıktı.

Burak Özçivit'in oğlu Karan bir geldi pir geldi! Babasını sollayacak...

Müge Anlı, bambaşka bir konsepte imza atacak! Yepyeni projesiyle geliyor

Gerek doğum hediyesi gerekse sünnet hediyesi olarak Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çiftinin oğlu Efehan için alınan hediyenin değerinin 5 bin lira olduğunun bilgisine ulaşıldı. Aynı zamanda altın kaplama emziğin üzerinde bebeğin adı ve soyadının yazması da dikkat çeken detaylar arasında yer aldı.

almeda abazi tolgahan sayışman

 

TOLGAHAN SAYIŞMAN'IN EŞİ ALMEDA ABAZİ KİMDİR?

Tolgahan Sayışman'ın eşi Almeda Abazi 13 Şubat 1992 senesinde Arnavutluk’ta hayata gözlerini açmıştır.

Miss Tiran, Miss Albania ve Miss Globe Kainat Güzeli ödülünü almaya layık görülen Almeda Abazi, katıldığı üç güzel yarışmasında da kraliçe seçilerek adından söz ettirmeye başlamıştır.

Lise öğrenimini İstanbul Özel Tarhan Koleji’nde bitiren Almeda Abazi, üniversite eğitimini ise İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde tamamlayarak mezun olmuştur.

Dansla yakından ilgilenen ve bu konuda yeteneğe sahip olan Almeda Abazi, Yok Böyle Dans isimli yarışma programındaki performansıyla geniş kitleler tarafından tanınmıştır. 2017 tarihinde Tolgahan Sayışman ile dünya evine girmiştir...

YORUMLAR 2
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    la onu bende alıyom
    Cevapla
  • faruk sarıasln 4 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”