Burak Özçivit tedbir hamlelerine bir yenisini daha ekledi! Bu sefer de...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen ikilisinin geçtiğimiz haftalarda kucağına aldıkları ve o günden beridir yüzünü herkesten sır gibi sakladıkları Karan bebek şimdiden babasını sollamaya hazırlanıyor. Burak Özçivit - Fahriye Evcen'in gözü gibi sakındıkları oğlu Karan'a ardı arkası kesilmeyen yüksek meblağda reklam teklifleri havada uçuşurken tüm bunları geri çevirdikleri gibi tatil yapmak için de otel kapattırdılar.

Burak Özçivit tedbir hamlelerine bir yenisini daha ekledi! Bu sefer de...
Burak Özçivit tedbir hamlelerine bir yenisini daha ekledi! Bu sefer de...
GİRİŞ 21.06.2019 11:30 GÜNCELLEME 21.06.2019 11:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin en gözde çiftlerinden ve pek çok ülkede de yoğun bir ilgi gören Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğlu Karan, doğduğu günden itibaren bilhassa reklam ve basın sektörü başta olmak üzere çok geniş bir kesimin yakından takip ettiği bir isim haline geldi. Öyle ki Burak Özçivit ve Fahriye Evcen ikilisinin köşe bucak herkesten sakladıkları oğlu Karan için Katar ülkesinden servet değerinde bir reklam teklifi gelmesinin yanı sıra pek çok marka/firma&kuruluştan da ateş pahası ücrette reklam teklifi oluk oluk yağmaya devam ediyor. 

 

Tolgahan Sayışman bebeği için kesenin ağzı açıldı! Cep yakan hediye...

Ancak kendilerine gelen bütün reklam tekliflerini geri çeviren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, oğuları Karan'ı tüm gözlerden uzak bir şekilde büyütmeyi seçtiklerini ifade etmişlerdi.Altınyıldız firmasının Babalar Günü'ne özel marka yüzü olan Burak Özçivit için hem kendisine hem de 13 Nisan tarihinde hayata gözlerini açan minik oğlu Karan'a smokin hediye edildi.

Müge Anlı, bambaşka bir konsepte imza atacak! Yepyeni projesiyle geliyor

Karan bebeği sosyal medya platformundan uzak tutmalarının yanı sıra Fahriye Evcen’in doğum gerçekleştireceği gün hastane katını kapatmalarıyla adından söz ettiren Burak Özçivit, şimdi de yaz döneminde oğullarıyla beraber tatil yapmak için otel kapattırdıkları öğrenildi.

1 ay sonra Marmaris'te tatil yapacak olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti orada yer alan 7 odalı bir butik oteli 10 günlüğüne kapattığının bilgisine ulaşıldı.

burak özçivit fahriye evcen

YORUMLAR 1
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    bize ve ülkemize ne faydası var?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!