Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman yayında olacak ATV başlama tarihi nedir?

Bunca zamana kadar yüzlerce kayıp kişiyi bularak ailesine & yakınlarına kavuşturan ve senelerdir yayın serüvenini kesintisiz devam ettiren Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman ekranlara geri dönecek? Gizli kalan gerçekleri - olayların bilinmeyen yüzüne ışık tutan, sabah kuşağının büyük bir ilgi ve dikkatle takip altına alınan kaliteli ve iddialı programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezonun yayına başlama tarihi duyuruldu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman yayında olacak ATV başlama tarihi nedir?
Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman yayında olacak ATV başlama tarihi nedir?
GİRİŞ 29.08.2019 09:56 GÜNCELLEME 29.08.2019 09:56

İşlenen çeşitli suçları gün yüzüne çıkaran, cinayet vakalarını açıklığa kavuşturan ve uzun yıllardır kalitesinden ve iddiasından asla ödün vermeyen Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Haziran tarihinde sezon finali yapacak. Tüm bunların dışında çözümlenmesi güç olayları bile en ince detayına kadar araştırarak gerçeklere ışık tutan programın sunucusu Müge Anlı ise izleyici kitlesini yalnız bırakmayarak yaz döneminde de Güven Bana adlı yarışma programıyla yine ATV ekranlarında olacak. Peki, zor durumda olan kişilere yardım/destek sağlamasıyla da bilinen ve pek çok sosyal sorumluluk projesine de imza atan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlayacak? Elde ettiği başarı sayesinde birçok ödülü almaya hak kazanan ve yayında işlenen konularıyla gündemde adından sıkça söz ettiren Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu?

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ATV'de yıllardır ekran macerasına devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Haziran tarihinde sezon finali yaparak kısa bir süreliğine ara verecek. Yaz dönemi boyunca ekranlarda yer almayacak Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezonun hangi tarihte başlayacağına yönelik şu an için net bir bilgi aktarılmasa da Eylül ayı içerisinde yeniden izleyici kitlesiyle buluşması bekleniyor. 

müge anlı ile tatlı sert yeni sezon ne zaman

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Gerek sunuculuk gerekse televizyon programcılığı alanında mesleğini icra etmesinin yanı sıra gazetecilik kimliğiyle de birbirinden başarılı işler çıkaran Müge Anlı, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden tamamlamıştır.

Müge Anlı yüksek lisans eğitimini de Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde ‘’Hukuk’’ bölümü üzerine tamamlamıştır. 2008 tarihinde Burhan Akdağ’la evliliğini sonlandıran Müge Anlı, bir kız çocuğa sahiptir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!