Zerrin Özer, zor zamanları ardında bıraktı! Eski eşi Murat Akıncı kimdir?

16 Haziran Pazar tarihinde usta sanatçı Zerrin Özer'le dünya evine giren ve hakkında dolandırıcılık suçu işlediği iddiası ileri sürülen Murat Akıncı kimdir? Zerrin Özer'in gündemi kasıp kavuran iddialar sonrasında jet hızıyla evliliğini sonlandırma kararı aldığı isim Murat Akıncı kaç yaşındadır? İşte, Zerrin Özer'in sağlık durumunun kötüleşerek hastaneye kaldırılmasına sebebiyet veren Murat Akıncı'nın hayatı...

Zerrin Özer, zor zamanları ardında bıraktı! Eski eşi Murat Akıncı kimdir?
Zerrin Özer, zor zamanları ardında bıraktı! Eski eşi Murat Akıncı kimdir?
GİRİŞ 01.07.2019 13:47 GÜNCELLEME 01.07.2019 13:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hafızalardan asla silinmeyecek şarkılara imza atan sanatçı Zerrin Özer, tarihler 16 Haziran Pazar gününü gösterdiğinde gözlerden uzak bir şekilde ilişkisini sürdürdüğü Murat Akıncı ile beraber hayatını birleştirmişti. Ancak Zerrin Özer, dünya evine girdikten çok kısa bir süre sonra yeni eşi Murat Akıncı hakkında magazin gündemini sarsacak çarpıcı bir iddia ortaya atılarak dolandırıcılık suçu işlediği kanıtlarıyla beraber ileri sürüldü. Duydukları karşısında büyük bir yıkım yaşayan Zerrin Özer, evliliğini noktalama kararı almasının ardından bir anda gündemin merkezine yerleşen isim Murat Akıncı kimdir? Zerrin Özer'in psikolojik travma geçirerek apar topar hastaneye sevk edilmesine neden olan ve hakkında Adnan Oktar'ın müridi olduğuna yönelik yepyeni bir iddia daha öne sürülen Murat Akıncı aslen nereli ve kaç yaşındadır?

 

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlayacak? Yayın tarihi...

ZERRİN ÖZER'İN EŞİ MURAT AKINCI KİMDİR?

 

 

Zerrin Özer'le evlilik gerçekleştirmesinin beraberinde magazin gündeminden düşmeyen ve kendisine ilişkin ardı arkası kesilmeyen iddialar ortaya atılan Murat Akıncı'nın şu an için detaylı hayatına dair bilgi bulunmamaktadır. Fakat 4 Kasım 1957 doğumlu, yani 61 yaşında olan Zerrin Özer'den 25 yaş küçük olduğu bilinmektedir. 

murat akıncı zerrin özer

ZERRİN ÖZER HAYATİ TEHLİKE ATLATTI...

Magazin basınında Murat Akıncı'ya dair akıl almaz iddiaları öğrenmesinin ardından tarifi mümkün olmayan bir acı ve üzüntü yaşayan ve derhal evliliğini sonlandırma kararı alan Zerrin Özer, kendi evinde geçirdiği kriz sonucunda bayılmasıyla beraber acilen hastaneye sevk edildi. Hastaneden taburcu edilen ve şu an için sağlık durumu iyi olan Zerrin Özer, geçirdiği zorlu sürecin hala etkisi altında olduğu ve hastane çıkışı perişan vaziyette tekerlekli sandalyede görüntülendi. 

zerrin özer hastaneye kaldırıldı

ZERRİN ÖZER'İN EŞİ MURAT AKINCI HAKKINDA İLERİ SÜRÜLEN İDDİALAR...

Farklı üç kadın televizyonda canlı yayına bağlanıp Murat Akıncı'dan şikayetçi olduklarını dile getirerek dolandırıcılık suçu işlediğini ve sonradan izini kaybettirdiğine dair çarpıcı iddia ortaya attı.

Zerrin Özer'in eşi Murat Akıncı yüzünden mağdur duruma düştüğünü açıklayan ve kimliğini vermek istemeyen bir kadın şu ifadelere yer verdi:

O bir servet avcısı. Zerrin hanım aşık olabilir ama o kişinin sevdiğini düşünmüyorum. Cebinde 5 kuruşu olmayan bir adam. Nakit param yok dediğimde 'telefonunu sat' dedi.

Canlı yayına bağlanan ve Murat Akıncı’dan şikayetçi olan bir başka kadın Seda Hanım ise, Mahmut Atalay adıyla tanıştığı ve yaklaşık 1,5 sene boyunca flört ettiği Akıncı’nın kendisini 400 bin lira dolandırdığına yönelik iddia ileri sürdü.

TemizMagazin'in iddiasına göre, Zerrin Özer'in eşi Murat Akıncı, geçtiğimiz aylarda işlediği birçok adi suçtan ötürü yakalanan Adnan Oktar'ın müridi olduğuna ilişkin yepyeni bir iddia daha öne sürüldü.

murat akıncı adnan aktar

YORUMLAR 7
  • oraloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: demek ki Adnan Oktar ın muridi Anca onun gibi olur. Daha sen dinini öğrenememişsin. lakin ağzın olduğu için müslüman olduğunu söylersin de.. yemezler. sen ölünce derdini görevli zebani melekler anlat. bana değil.bilgilerinize. müşahade yakin ehlinden.
    Cevapla
  • Bkt 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne sefil hayatlar var. Yazık.
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    61 yaşında artık kartlaştıgını anlamıştır.
    Cevapla
  • Bak sen 4 yıl önce Şikayet Et
    Hergele seni
    Cevapla
  • Şeyma 4 yıl önce Şikayet Et
    Senden 25 yaş küçük biri seninle ekleniyorsa başka ne olacak ki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!