Burak Özçivit kimdir? Diriliş Osman yıldızı Burak Özçivit'in biyografisi...

Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Diriliş Osman'ın başrolünde yer alacak Burak Özçivit kimdir? Oyunculuk kariyeri boyunca bir çok dizi ve film projesinde yer alan Burak Özçivit aslen nerelidir? Kendisi gibi oyuncu olan Fahriye Evcen ile evli olan ve mutlu bir birliktelik yürüten Burak Özçivit'in biyografisi son dönemde büyük merak konusu oldu.

Burak Özçivit kimdir? Diriliş Osman yıldızı Burak Özçivit'in biyografisi...
Burak Özçivit kimdir? Diriliş Osman yıldızı Burak Özçivit'in biyografisi...
GİRİŞ 26.08.2019 10:10 GÜNCELLEME 26.08.2019 10:10
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Diriliş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit 24 Aralık 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya gözlerini açtı. Aslen Gaziantepli olan Burak Özçivit lise eğitimini Kazım İşmen Lisesinde üniversite eğitimini ise Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde tamamlamıştır.  Annesi Ceyhan Özçivit, babası Bülent Özçivit’tir, Burçun Deniz isminde bir kız kardeşi vardır. Kız kardeşi 2014 yılında Ahmet Deniz ile evlenmiştir.

 

Burak Özçivit tam bir klasik araba tutkunudur. Bir dönem Camaro marka bir aracı toplatmış ve kullanmıştır. Kendini yakışıklı buluyormusun sorusuna ise, yakışıklılığı kıstas olarak almadığını, sadece gözlerini beğendiğini söylemiştir. İyi derecede İngilizce bilmekte, ayrıca spor yapmak, araba kullanmak ve futbol oynamaktan büyük keyif almaktadır.

 

 

2003 senesinde "Best Model of Turkey" yarışmasında gelecek vadeden isim olarak seçilmiş ve medya sektörüyle bu şekilde tanışmıştır. O dönem mankenlik yapan Burak Özçivit ardından oyunculuğa yönelmiştir.

Burak Özçivit Oyunculuk Kariyeri

BURAK ÖZÇİVİT OYUNCULUK KARİYERİ

Başarı oyuncu Burak Özçivit oyuncu kariyerine ilk olarak 2006 senesinde Eksi 18 dizisiyle başlamıştır. Ardından 2007 senesinde Musallat filmde oynamış ve beyaz perdeyle tanışmıştır. İşte Özçivit'in kariyeri boyunca yer aldığı projeler;

2007 yılında Zoraki Koca dizisinde Ömer Özpolat karakterini oynadı
2008 yılında Baba Ocağı dizisinde Güven karakterini oynadı
2010 yılında İhanet dizisinde Emir karakterini oynadı
2011 yılında Küçük Sırlar dizisinde Çetin Ateşoğlu karakterini oynadı
2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu Bali Bey karakterini oynadı
2013 yılında Zarafa filminde Hasan karakterini oynadı
2014 yılında Çalıkuşu dizisinde Kamran karakterini oynadı
2015 yılında Aşk Sana Benzer filminde Balıkçı Ali karakterini oynadı
2016 yılında Kardeşim Benim filminde Hakan karakterini oynadı
2017 yılında Kara Sevda dizisinde Kemal Soydere karakterini oynadı
2017 yılında Kardeşim Benim 2 filminde Hakan karakterini oynadı

Burak Özçivit Fahriye Evcen

BURAK ÖZÇİVİT EVLİ Mİ?

Burak Özçivit kendisi gibi oyuncu olan ve Çalıkuşu projesinde rol arkadaşı olan Fahriye Evcen ile 2015 yılında ilişkiye başladı. 29 Haziran 2017 tarihinde, Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen törenle evlendi. Nisan 2019'da oğlu Karan Özçivit dünyaya geldi.

DİRİLİŞ OSMAN PROJESİNDE YER ALACAK MI?

Sosyal medya hesabından oyuncu Burak Özçivit ile fotoğrafını paylaşan Bozdağ "Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen "Diriliş Ertuğrul" dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle "Diriliş Osman" konseptiyle buluşacak. Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." yazdı.

Diriliş Osman

Burak Özçivit böylelikle TRT 1 ekranlarında 5 sezondur yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olan Diriliş Osman dizisinde başrol yer alacak ve Dizide Osman Gazi’yi canlandıracak.

Yeni sezonda 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin kadrosuna katılacak olan Burak Özçivit, rolüne sıkı şekilde hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün de İstanbul'daki Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi'ni gezip Osmanlı tarihi hakkında kapsamlı bilgi aldı.

YORUMLAR 10
  • Tkyrkyyldz 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun ... Dırılıs Osmanın. Bereketı. Dünyayı kuşatsın ..Emegı geçenlerden Osmanlı atalarımız razı olsun .. Onemlı olan bır oncekı Ertuğrul’u aşması Dıyalogların atasözü nıtelıgınde mesajlar vermesı ..Oyuncu kadrosunda comertlık .. Görüntü yonetmenının önemli .. Ses efektının sınema kalıtesınde olması ... Bırde Turkıyenın dünya çapındakı tek erkek oyuncusunu bu dızıye eklemek ..H.B ... Hayırlar olsun ...
    Cevapla
  • ZİYARETÇİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Baktım bi ertuğrula birde osmana tekrar geri döndüm ertuğrula bu adam çok basit kalıyor ertuğruldan sonra
    Cevapla
  • AAA 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok alakasız ,acemice veya kasıtlı olarak tarihimize zarar vermek için yapılmış bir seçim,sakalı bile yok....
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların çoğu bu oyuncuyu bu rolde görmek istemiyor neden inat ediyolarsa daaha oturaklı bi karaktr olsun illa çok yakışıklı olacak diye birşey yok
    Cevapla
  • LAMAZİ 4 yıl önce Şikayet Et
    DİZİNİN İSMİ; KURULUŞ OSMAN olsa daha iyi olmaz mı?
    Cevapla
  • Nizam İnce 3 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş osman dizisi bu kardeşimize hiç uymuyor daha oturaklı biri ola bilirdi
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    :)))harika
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti