Fahriye Evcen, bu kez oğlu Karan'la birlikte kameraların önünde yer aldı!

Burak Özçivit'le mutlu beraberliklerine doludizgin devam eden ve Karan'la aile saadetini tamamlayan Fahriye Evcen'in oğluyla paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit'le beraber oğlunun doğduğu ilk günden itibaren yüzünü göstermemek adına özel bir uğraş içerisine girerken, son olarak sosyal medyada Karan'ın yüzünü göstermeden birlikte çekildikleri fotoğraf çok konuşuldu.

Fahriye Evcen, bu kez oğlu Karan'la birlikte kameraların önünde yer aldı!
Fahriye Evcen, bu kez oğlu Karan'la birlikte kameraların önünde yer aldı!
GİRİŞ 21.06.2019 12:14 GÜNCELLEME 21.06.2019 12:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fahriye Evcen, annelik duygusunu doyasıya tadarken Karan adını verdiği bebeğini dünyaya getirmesinin ardından yüzünü kimseye göstermemek için eşi Burak Özçivit'le birlikte tedbir almaya hız kesmeden devam ediyor. Hem doğum anında hem de doğumdan sonraki süreci de kapsayacak şekilde önlem almayı sürdüren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, bulundukları her mekanda bebeklerinin görüntülenmemesi için akla karayı seçiyor. 

 

 

Özcan Deniz'le evliliğini sonlandıracak Feyza Aktan kimdir? Biyografisi!

Oktay Kaynarca, servet değerindeki ücreti elinin tersiyle geri çevirdi!

 

 

Son olarak doğum kilolarını üzerinden atmak için oğlu Karan'la beraber ormanda yürüyüş yapan Fahriye Evcen, sosyal mecra üzerinden takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Bebek arabasında bir örtü yardımıyla yüzü kapalı vaziyette bulunan Karan'la fotoğraf çekilen Fahriye Evcen, beraber gezi yaptıklarını duyurarak tüm dikkatlerinde üzerinde topladı. 

13 Nisan tarihinde doğum yapan Fahriye Evcen, bebeği Karan'ı bir yere bırakmadan doğum kilolarından kurtulmak istediği için evin bir bölümünü fitness salonu haline getirmişti. Öte yandan doğumdan önceki görünümüne kavuşmak isteyen Fahriye Evcen, kendisine yardımcı olması için adına özel spor hocasıyla anlaşmıştı.

Tüm bunları yanı sıra Karan’ın annesi Fahriye Evcen’e mi yoksa babası Burak Özçivit’e mi benzediği konusu gündemden düşmezken, Karan’ın ilk fotoğrafı için kendilerine 2 milyon TL teklif sunulduğu konuşuluyordu.

fahriye evcen karan burak özçivit

YORUMLAR 2
  • zubeyde 4 yıl önce Şikayet Et
    Annelik sana çok yakışmış
    Cevapla
  • Assella 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü