Özcan Deniz'in oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan kimdir? Tüm bilgiler...

Geçtiğimiz haftalarda ekran serüvenini sonlandıran İstanbullu Gelin'de baş rol üstlenen Özcan Deniz'den boşanma kararı iddiası magazin gündemini kasıp kavuran Feyza Aktan kimdir? 8 Mart 2018 tarihinde Özcan Deniz'le hayatını birleştiren ve kendisiyle 15 ay boyunca evli kalan Feyza Aktan aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Kuzey isminde bir erkek çocuğa sahip Feyza Aktan'ın biyografisi...

Özcan Deniz'in oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan kimdir? Tüm bilgiler...
Özcan Deniz'in oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan kimdir? Tüm bilgiler...
GİRİŞ 01.07.2019 13:42 GÜNCELLEME 01.07.2019 13:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kendisinden 20 yaş büyük olan Özcan Deniz'le 8 Mart 2018 tarihinde beraberliklerini evlilikle taçlandıran ve 30 Nisan 2018 tarihinde de Kuzey adını verdiği erkek çocuğunu kucağına alan Feyza Aktan, magazin gündemini çalkalayan bir haberle yeniden adından söz ettirmeye başladı. Basın-yayın organlarında, ünlü oyuncu Özcan Deniz'le evliliklerini noktalayacağı iddiasının bomba gibi düşmesi üzerine ağırlıklı olarak hakkındaki ayrıntılı bilgiler araştırılan isim Feyza Aktan kimdir? Şu an için evliliklerini sonlandırma kararı alıp almadıkları sorusu yanıt bulmazken herkesin merak ettiği ve sorguladığı bir kişi halline gelen Özcan Deniz'in eşi Feyza Aktan aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Oktay Kaynarca, servet değerindeki ücreti elinin tersiyle geri çevirdi!

Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen, Karan'la beraber fotoğraf yayınladı!

 

ÖZCAN DENİZ'İN EŞİ FEYZA AKTAN KİMDİR?

İstanbul'da hayata gözlerini açan Özcan Deniz'in boşanma kararı aldığı iddia edilen eşi Feyza Aktan aslen Antalya'lıdır. 1992 tarihinde dünyaya gelen ve 25 yaşında olan Feyza Aktan Özcan Deniz'le 9 Mart 2018 tarihinde sade bir nikah töreni organizasyonuyla dünya evine girmiştir. Feyza Aktan ve Özcan Deniz ikilisinin Kuzey adını verdikleri oğulları ise 30 Nisan 2018 tarihinde doğmuştur. Feyza olarak tanınan Aktan'ın aslında isminin Fatıma olduğu gerçeği boşanma dilekçesinde ortaya çıktı.

feyza aktan

ÖZCAN DENİZ KİMDİR?

Şarkıcı ve oyuncu Deniz, 19 Mayıs 1972 senesinde Ankara’nın Elmadağ ilçesinde hayata gözlerini açmıştır. Hem anne hem de baba tarafından aslen Ağrı’lı olan Feyza Aktan’ın eşi Özcan Deniz’in dört kardeşi bulunmaktadır.

Özcan Deniz, Yine Ağlattın Beni isimli ilk müzik albümünü 1992 senesinde müzik piyasasına sürmüştür. Hayranları tarafından güçlü ve etkileyici bir sese sahip olduğu dile getirilen Özcan Deniz 1993 senesinde Meleğim adlı albümüyle başarısını katlayarak sürdürmeye devam etmiş ve 1994 senesinde çıkardığı Beyaz Kelebeğim albümüyle de adını çok geniş kitlelere duyurmuştur.

Televizyon ekranlarında bir döneme damgasını vuran Samanyolu, Asmalı Konak, Haziran Gecesi, Karagül ve Kaderimin Yazıldığı Gün gibi dizi projelerinde rol üstlenerek oyunculuk performansını başarılı bir şekilde sergilemiştir.

Bilhassa Asmalı Konak yapımında Ürgüp’ün en zengin ve en büyük ağası olan Seymen Ağa rolüyle oyunculuk kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Özcan Deniz’in bu dizi projesi izlenme rekorları kırmıştır.

Özcan Deniz, şarkıcılık ve oyunculuk kimliğinin yanı sıra yönetmen olarak da kendini gösterme fırsatı yakalamıştır ve 2011 senesinde beyaz perdedeki yerini alan Ya Sonra adlı sinema filmi projesinin senaryosunu kaleme almıştır. İkinci sinema filmi projesi Evim Sensin’de Fahriye Evcen’le baş rol üstlenen Özcan Deniz, büyük bir sükse yakalamıştır.

özcan deniz

YORUMLAR 6
  • Erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık olmuş. Bir aile parçalandı sonuçta
    Cevapla
  • Yağmur 4 yıl önce Şikayet Et
    anlaşamamış ve ayrılmışlar. ama bebek için iyi olmamış. her çocuk aile ortamında büyümek ister.
    Cevapla
  • Yağmur 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşamayan ayrılır.
    Cevapla
  • Adios 4 yıl önce Şikayet Et
    92 doğumluysa nasıl 25 yaşında oluyor acaba nasıl bir hesaplama bu zaten ülkede başka dert yok kim kimi boşuyor ne kadar nafaka alıcak bunu merak ediyoruz.
    Cevapla
  • Öztürk 4 yıl önce Şikayet Et
    Zoraki yapılan hayırsız ve faydasız bir evlilik. Desinler diye yapılır oldu bittiye getirilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!