İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanını yükseklere çıkardı: Böyle bir adam yok!

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses ile beraber ''23 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye destek'' toplantısının ev sahipliğini üstlendi. Gerek iş gerekse siyaset camiasını aynı çatı altında buluşturan bu toplantıda İbrahim Tatlıses konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı derin sevgisini dile getirerek ''Tayyip Erdoğan için ölürüm!'' şeklinde ifadelere yer verdi.

İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanını yükseklere çıkardı: Böyle bir adam yok!
İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanını yükseklere çıkardı: Böyle bir adam yok!
GİRİŞ 21.06.2019 12:17 GÜNCELLEME 21.06.2019 12:17
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Dillerden düşmeyen şarkılara imza atan İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses ile birlikte Tatlıses Kebap Seyrantepe'de gerçekleşen ''23 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye destek'' toplantısının ev sahipliğini üstlendi. Hem iş hem de siyaset camiasındaki önemli kişileri bir araya getiren toplantısında 23 Haziran'da düzenlenecek İstanbul seçimleri konusu masaya yatırıldı. İbrahim Tatlıses toplantıya katılım sağlamalarından ötürü tüm konuklarına teşekkürlerini dile getirirken konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a övgü dolu sözlerde bulundu. 23 Haziran İstanbul seçimlerinde Ak Parti'nin temsil edilmesi ve oyların Binali Yıldırım'dan yana kullanılmasını istediğini ifade eden İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğu büyük sevgiyi de paylaşmayı ihmal etmedi.

Özcan Deniz'le evliliğini sonlandıracak Feyza Aktan kimdir? Biyografisi!

Fahriye Evcen'in sürpriz 'Karan' paylaşımı beğeni üstüne beğeni aldı...

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses konuşmasında hem memleketi için hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için ölebileceğinin özellikle altını çizerek, "Urfalı ciğerci Ahmet'nin oğluyum ötesi yok. Memleketim için ölürüm, Tayyip Erdoğan için ölürüm. Oğluma bu organizasyonu yaptığı için teşekkür ediyorum. Bana göre İstanbul sadece İstanbul değil, dünyanın başkentidir. Gelin İstanbul'a kötü gözle bakan herkesin gözünü kör edelim. Bu seçimde desteğimizi başkan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın partisi ve adayından yana kullanalım'' şeklinde duygu ve düşüncelerini davetlilerle paylaştı.

Oktay Kaynarca, servet değerindeki ücreti elinin tersiyle geri çevirdi!

ibrahim tatlıses

 

 

İbrahim Tatlıses, tarafının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olduğunu açıkça belli ederek ve 15 Temmuz gecesinin zaferle sonuçlanmasındaki büyük etkisinden söz etti. Ardından yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı üstün kılan özellikleri ve onu sevmesindeki nedenleri de sıralayan İbrahim Tatlıses konuşmalarına şu şekilde devam etti.

"15 Temmuz'da olmasaydı Başkan Tayyip, şimdi hepimiz olmuştuk hain. Çünkü vefalı adam. Almanya'da en son yoğun bakımdan çıkıyorum, kulağıma telefon dayıyorlar, Başkan. Amerika'da telefon alıyorum, Başkan. Nerde arıyorsam Başkan, anamın cenazesinde Başkan, ne yapıyorsam Başkan. Mevlütlerde, ölülerde sıranın en başında, camilerde Kuran okuyan Başkan. Böyle bir adam yok. Gel de bu adamın peşinden gitme. Ben gidiyorum arkadaş, sözü olan varsa söylesin. Benim tarafım belli."

YORUMLAR 17
  • Barış 4 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili İbrahim abi, gurbette senin türkülerin ile gönlümüzdeki acıları zaman zaman dindirdik. Allah c.c. senden razı olsun. Tarafını belirledin, üç günlük bile olmayan şu yalan dünyaya ruhunu satan insanlar insaallah ders alırlar. Reisizmizi Rabbim korusun. Vatanımıza huzur ve barış gelsin. Selamlar
    Cevapla
  • Dergah 4 yıl önce Şikayet Et
    Hz.ibrahimi yakmaya çalışan nemrutun ateşini söndürmek için karınca sırtında bir damla su taşırken bunu gören nemrut karıncaya seslenir ; bir damla su ile mı söndüreceksin ey karınca..Karınca ise; evet belki ateşi söndürmez ama ben safımı belli edeyim der.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Murat bozulmustur, kadir bile iyi olduguna inanmaz. Mujdatlar gezer durur, ali ingiliz sularinda alabora olmus. Bu vatanin ekmeginden suyundan gecinip birde yapilanlari gormemezlikten geliyorlar. Nankorluk pesindeler.
    Cevapla
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Sana helal olsun yürekli adam . Keşke bütün sanatçıların sesi senin gibi gür çıksa. Bu ilkede iftira atmak için " Aaa arkadaşlar benim seçmen listesinde adımı silmişler "diye yalandan yere viyaklıyan yeni yetme artiz müsveddeleri var. Bir çoğu satılmış.
    Cevapla
  • Haydar 4 yıl önce Şikayet Et
    Isde Bu. Hepimiz TEK MILLET, TEK DE>VLET diyip de ardinda duranlardansin IBRAHIM ABI. ALLAH SENI korusun. Seningibi Insalar oldukdan sonra Kardesler arasinda ne üzgünlük ne düsmanlik olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü