Oktay Kaynarca, tartışmalara son noktayı koydu! Seçim sonuçları yorumu...

Dört sezondur Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesinde kamera karşısına geçen Oktay Kaynarca, İstanbul seçim sonuçlarına yönelik tüm dikkatleri üzerinde toplayan gönderide bulundu. Oktay Kaynarca, Ekrem İmamoğlu'nun seçimleri kazandığı belli olduktan sonra siyasete karşı bakış açısını sosyal medya platformunda belirterek gündeme yankı uyandıran bir paylaşım gerçekleştirdi.

Oktay Kaynarca, tartışmalara son noktayı koydu! Seçim sonuçları yorumu...
Oktay Kaynarca, tartışmalara son noktayı koydu! Seçim sonuçları yorumu...
GİRİŞ 26.06.2019 10:45 GÜNCELLEME 26.06.2019 10:45
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

ATV'de uzun yıllardır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımında ekran önünde yer alan usta oyuncu Oktay Kaynarca, 23 Haziran'da bir kez daha uygulamaya alınan İstanbul seçim sonuçları hususuna ilişkin çarpıcı değerlendirmesiyle ön plana çıktı. Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi projesinde üstlendiği Çakır karakteriyle akıllarda kalıcı bir iz bırakan Oktay Kaynarca, İstanbul seçim sonuçları doğrultusunda Ekrem İmamoğlu'nun yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmesinin akabinde siyasete dair bakış açısını sosyal mecra aracılığıyla açıkça dile getirdi. Herkesin siyaset konusunda düşüncelerinin farklılıklar arz edebileceğini vurgulayıp paylaşımıyla saygı duyduğunu gösteren Oktay Kaynarca, kişisel hesabı üzerinden asıl önemli olan şeyin ''Memleket, vatan ve bayrak'' olduğunun özellikle altını çizdi. 

 

 

Yeşil Salkım'dan Gülben Ergen'in seçim gönderisine tokat gibi yanıt!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizi projesinde Hızır Çakırbeyli rolünü canlandıran Oktay Kaynarca, “Ne zaman mı düzelir? Biri gelsin her şeyi düzeltsin diye beklemeyip, geleceğini bir insana endekslemeyip, biri bizim için düşünsün bizim için yapsın demeyip, inandığın her ne ise senin gibi düşünmeyeni ötekileştirip düşman bellemeyip, hep beraber inanılmış bir Demokrasi ruhuyla tek yürek, tek yumruk olmuş bir millet olarak ancak! Siyasi görüşler değişebilir, bakış açıları farklılık gösterebilir, bu herkesin kendi seçimi kendi yolculuğudur ama aslolan memleket vatan bayrak sevgisidir. Memleketini halkını sevmenin tarafı olmaz. Seveceksen memleketini halkını, dinini mezhepini ırkını dilini ayırd etmeden seveceksin, memleketinin her köşesini her insanını seveceksin, seveceksin ki, kocaman rengarenk uçsuz bucaksız bir Ülke olabilesin. Hep beraber güzeldik hep beraber güzel kalabiliriz benim güzel memleketim.” şeklinde ifadelere yer verdi.

 

 

Yusuf Güney'den seçim sonrası Binali Yıldırım'a özel duygu dolu sözler...

YORUMLAR 11
  • adil 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten o saydiklarini ayirmadan seven, Türkiye tarihindeki tek devlet, suan mevcut olan devlettir, sadece hainleri sevmiyorlar, bazilari ayrim yapiyor desede, hersey ap acik ortada degil mi??? Devlet ayirmaz, ayiklar...
    Cevapla
  • Cumhur 4 yıl önce Şikayet Et
    Ölçü bellidir.Allah için sevmek Allah için buğz etmek.Ölçümüz Kuranı Kerim,Peygamber Efendimizin(Sallahü Alayhi Vesselem) Sünneti,Ehli sünnet itikadıdır.
    Cevapla
  • doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    mesele onu bunu içimize sindirememek değil.Tayyip Erdoğan. belediye başkanlığı dahil 1994 ten beri devletle iç içe.bu süre içinde öyle şeyler yaptıki.Türkiye çağ atladı.Dünyaya meydan okur hale geldi.Yurtta sulh Cihanda sulh deyip yorganın altına girmedi.Ülkemize sınıf atlattırdı.buna yalan diyen bu ülkenin düşmanıdır.Burada saymıyorum yaptıklarını.herkes biliyor.o beddua etmez ama ben ediyorum.çünkü İstanbullu bu bedduayı hakediyor.Dilerim Allahtan İstanbullu susuz kalsın.pis hava solusun.bu kadarı yeter onlara.Erdoğan'a ihanet edene bende beddua ederim.
    Cevapla
  • Tabi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani? Açık açık yazamamış. Asıl 80 sene boyunca dindarları "öteki " gören sanatçı bozuntuları değil miydi? Biz hep ötekiydik, sesimiz çıkınca rahatsız olup kabuğunuza çekildiniz!
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanatçıların içinden adam da çıkacağının kanıtı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?