Hasan Kaçan, CHP'yi bulduğu her fırsatta savunan Gökhan Özoğuz'a sert çıktı!

Uzun yıllar önce Ekmek Teknesi dizisinde üstlendiği rolle nam salan Hasan Kaçan, İBB Başkanı olarak yeniden göreve getirilen Ekrem İmamoğlu için övgü dolu sözler sarf eden Gökhan Özoğuz'a eleştiri oklarını sapladı. Hasan Kaçan, Ekrem İmamoğlu'na destek mesajı gönderen Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz için sert sözlerde bulunup tepkisini bir kez daha ortaya koydu.

Hasan Kaçan, CHP'yi bulduğu her fırsatta savunan Gökhan Özoğuz'a sert çıktı!
Hasan Kaçan, CHP'yi bulduğu her fırsatta savunan Gökhan Özoğuz'a sert çıktı!
GİRİŞ 29.06.2019 11:14 GÜNCELLEME 29.06.2019 11:14
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bilindiği üzere usta oyuncu Hasan Kaçan, 23 Haziran İstanbul seçimlerinin Ekrem İmamoğlu'nun galibiyeti ile sonuçlanmasının ardından bilhassa sanat camiası olmak üzere CHP'lilere destek veren isimleri kızdıracak söylemlerde bulunmuştu. Siyasi bakış açısını ve CHP karşıtı olduğunu tüm çıplaklığıyla ortaya koyan Hasan Kaçan, Gökhan Özoğuz'un Ekrem İmamoğlu için övgü dolu sözler eşliğinde İBB Başkanı olarak seçilmesini tebrik etmesi üzerine suskunluğunu bozdu. 

 

 

Yeşim Salkım, Gülben Ergen'i tiye aldı! O lafı söylediğine pişman etti...

Oktay Kaynarca, topluma örnek oldu! Seçim sonuçları değerlendirmesi...

 

 

İstanbul seçim sonuçlarına göre Ekrem İmamoğlu'nun Binali Yıldırım'dan daha fazla oy oranına sahip olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmesiyle beraber ünlülerin dünyasından pek çok isim CHP'lilere destek ve tebrik mesajı göndermişti. Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un da İstanbul seçimlerini kazanan Ekrem İmamoğlu'yu yere göğe sığdıramamasının ardından Hasan Kaçan ağır ifadelerde bulunarak isyan bayraklarını kaldırdı. 

Oyuncu Hasan Kaçan ise Gökhan Özoğuz'un Ekrem İmamoğlu için paylaşımına yanıt niteliğinde, "Gökhancım, Din kardeşi olmamız aynı siyasi görüşte olmamızı gerektirmez. "Meşrebim" dediğin görüşün, din kardeşlerine yaptığı zulümleri de bilemeyebilirsin. Ama artık şu "Sanatçı muhaliftir" palavrasını bırakın. "Sanatçı Erdoğan'a muhaliftir." deyin. Siz de rahat edin biz de." şeklinde ifadelere yer verdi.

GÖKHAN ÖZOĞUZ, EKREM İMAMOĞLU İÇİN NE DEMİŞTİ?

Ünlü sanatçı Gökhan Özoğuz, Ekrem İmamoğlu'nun İBB Başkanı seçilmesi üzerine yönelttiği tebrik mesajında "Herkesin meşrebi vardır, farklıdır. Bundan önce hep bir eksik hep bir fazla derken, benim meşrebime birebir uyan ilk siyasi şahsiyet Ekrem İmamoğlu oldu! Samimiyet çok güçlüdür! Görevinde başarılar. Ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim." sözlerinde bulunmuştu.

YORUMLAR 17
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Kurcalandiginda bu ünlü grubunun çoğunun bir yerlere bağlı olduğu çıkar menfaatlerine ters düşecek iş yapmazlar yapamazlarda yani herşey güzel olacak demelerinin sebepleri daha derin
    Cevapla
  • Suat Ak 4 yıl önce Şikayet Et
    Hasan abi böyle kendini Sanatçı sanan sıra dışı sanatçıyım diye geçinenleri kaile alma senin eline bunlar su dökemez bunlara Chpkk nın diğer yüzünü göremeyen körler
    Cevapla
  • Ugur 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu gurbetci nerden bilsin.bende gurberdeyim ama tr dogdum onun icin tr önce nasildi iyi bilirim.
    Cevapla
  • ottomans 4 yıl önce Şikayet Et
    Esasinda suc genclerde degil simdiki genclik chp nin ne oldugunu zamaninda bu ulkeye millete nasil zararlar verdigini bilmezki suc bizlerin chp ne oldugunu tam olarak anlatamadik yeni nesil bilmez boyle seyleri suslu kelimelere cabuk inaniyorlar 50 ve ustu yas grubu chp nin rezilliklerini yasayan kisilerdir onlarin chp nin nasil bi yapiya sahip olduklarini anlatsalardi durum cok daha degisik olurdu zaten simdiki genclik lay lay loy loy yani orf adetlere artik cok uzak ve bu genclik te batiya ozenti oldugu icin chp gucleniyir napalim demekki bunlari yasamakta varmis akp sayesinde ileri gittik chp sayesinde geri vitese devam eeee soylenecek baska bi sey yok.
    Cevapla
  • Gslii 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın sevinsin garibanlar,yıllardır bu anın özlemi ile yanıp tutuşuyorlardı.. ve yıllardır erdoğana destek olan sanatçılara yandaş damgasını vurdular,şimdi biz bu şarkıcılara yandaş desek yoo yoo biz aydınız derler.. O yüzden muhatap bile alınmaz bunlar,kendileri çalsin,kendileri söylesin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar