Ailesinden ayrılmasıyla soluğu Bükreş'te alan Burak Özçivit'e ilgi yağmuru!

Burak Özçivit, 13 Haziran tarihinde hayata gözlerini açan Karan adını verdiği oğlundan ve vaktinin büyük bir kısmını beraber geçirdiği eşi Fahriye Evcen'den ilk defa ayrı düşecek. Uzun bir zamandır ailesiyle birlikte gözlerden uzakta yaşayan Burak Özçivit'in, mağaza açılışı nedeniyle Bükreş'i ziyaret ederek sadece bir gün boyunca orada kalmayı kabul ettiğinin bilgisine ulaşıldı.

Ailesinden ayrılmasıyla soluğu Bükreş'te alan Burak Özçivit'e ilgi yağmuru!
Ailesinden ayrılmasıyla soluğu Bükreş'te alan Burak Özçivit'e ilgi yağmuru!
GİRİŞ 27.06.2019 20:11 GÜNCELLEME 27.06.2019 20:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Burak Özçivit, geçtiğimiz haftalarda doğum yapan eşi Fahriye Evcen ve kendisine ilk defa babalık duygusunu tattıran Karan ismini verdiği oğlunun yanından bir an dahi ayrılmayarak vaktinin önemli çoğunluğunu ailesiyle beraber geçiriyor. Büyük bir zamanını ailesiyle harcamak ve ilgisini-desteğini her an gösterebilmek için kendisine gelen pek çok iş projesini de geri çeviren Burak Özçivit ilk defa ailesinden ayrı düşecek. Karan'ın kırkı çıkıncaya değin hiçbir iş projesini kabul etmeyeceğine yönelik açıklamalarda bulunan Burak Özçivit, 74 günün ardından kendisine yurt dışından gelen teklifi onayladı. 

 

 

Esra Erol hamilelik iddialarına son noktayı koydu! Bebek açıklaması...

Oyuncu Hasan Kaçan, bu sefer Gökhan Özoğuz'a eleştiri oklarını sapladı!

 

 

Ailesi için ciddi paralar kazanmaktan vazgeçen Burak Özçivit'in 74 günün sonrasında Bükreş'te mağaza açılışı nedeniyle ailesinden ayrılmak durumunda kalacak. TRT1 ekranlarında yeni yayın döneminde yayınlanacak olan Diriliş Osman isimli dizi projesi için de geri sayıma başlayan Burak Özçivit, sadece bir gün boyunca ailesinden ayrı kalmayı kabul ettiği öğrenildi. 

Karan bebeği sosyal medya platformundan uzak tutmalarının yanı sıra Fahriye Evcen’in doğum gerçekleştireceği gün hastane katını kapatmalarıyla adından söz ettiren Burak Özçivit, şimdi de yaz döneminde oğullarıyla beraber tatil yapmak için otel kapattırdıklarının bilgisine ulaşıldı.

burak özçivit fahriye evcen

YORUMLAR 4
  • dedeoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne demiş ata dedelerimiz " Neyleyim Köşkü neyleyim Sarayı, içinde dolaşan Yar olmayınca"
    Cevapla
  • dedeoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Aile saadetinin yerini ne tutabilirki, daha değerli olan nevar. Ne yapıyorsak, ne kazanıyorsak, ne harcıyorsak hepsinin amacı aile saadetini muhafaza etmek için değilmi. O yoksa zaten hiçbir şeyin tadı tuzu ve anlamı yok
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    zenginlik böyle bir şey.
    Cevapla
  • Mustafa Coban 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunları fakir fukara zengin ediyor işte.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!