Esra Erol, kendisine dair gündeme bomba gibi düşen o soruya yanıt verdi!

ATV'de sunuculuğunu üstlendiği programı sezon finali yapmasıyla ekrana kısa bir süreliğine ara veren Esra Erol, fenalaşması sonucunda acilen hastaneye sevk edilmişti. Bunun üzerine magazin gündeminde, 'Esra Erol hamile mi?' sorusu akılları kurcalamaya başlarken Esra Erol kendi ağzından basına yanıt niteliğinde bebek açıklamasında bulunarak son noktayı koydu.

Esra Erol, kendisine dair gündeme bomba gibi düşen o soruya yanıt verdi!
Esra Erol, kendisine dair gündeme bomba gibi düşen o soruya yanıt verdi!
GİRİŞ 01.07.2019 13:27 GÜNCELLEME 01.07.2019 13:27

ATV ekranlarının izleyici kitlesi tarafından sevilen ve ilgiyle takip edilen sunucusu Esra Erol'un aniden fenalaşması üzerine acilen hastaneye sevk edilmesi sevenlerini son derece endişelendirmişti. Bu olayın ardından Esra Erol ise sağlık durumu hakkında korkulacak bir durum olmadığını izah edip sadece midesinin bulandığı açıklamasının ardından gündemde ''Esra Erol hamile mi?'' sorusu kafaları bir hayli karıştırmıştı. Kendisi hakkındaki hamilelik iddiası çığ gibi büyümeye devam ederken Esra Erol herkesin aklındaki soru işaretlerini giderecek bebek açıklaması gerçekleştirdi.

 

 

Burak Özçivit için zorlu süreç başladı! Hem bebeğinden hem de eşinden...

Oyuncu Hasan Kaçan, bu sefer Gökhan Özoğuz'a eleştiri oklarını sapladı!

 

 

Magazin basını tarafından midesinin bulanması nedeniyle soluğu hastanede aldığını söyleyen ünlü sunucu Esra Erol'a ''Bebek mi bekliyorsunuz?'' şeklinde bir soru yöneltildi. Esra Erol karşılaştığı bu soruya gülerek açıklık getirip, "Öyle bir şey yok. Yaz aylarında sıcaklara aldanıp, klimaları açıp önünde durmayın. Herkes dikkat etsin" şeklinde ifadelere yer vererek hamile olmadığını paylaştı.

esra erol hamile mi

ESRA EROL’UN SAĞLIK DURUMU HAKKINDAKİ İLK AÇIKLAMA ABLASI EDA EROL’DAN GELMİŞTİ…

Eda Erol, ablasının hastaneye kaldırıldığı gün basın mensuplarını sağlık durumunu hakkında bilgi vererek, "Ablam rahatsızlandı. Mide bulantısı şikayetiyle geldik" şeklinde ifadelere yer vermişti.

esra erol ali özbir

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi