Nesrin Cavadzade, nikah masasına mı oturacak? Ses getiren açıklama...

Bizim Hikaye isimli dizi projesine sürpriz bir kararla veda edip Yasak Elma yapımında Şahika rolünü üstlenmeye başlayan Nesrin Cavadzade evlenenler kervanına mı katılacak? Son zamanlarda tüm dikkatleri üzerinde toplayan oyuncu Nesrin Cavadzade, kişisel sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştığı fotoğrafın hemen altına ''Binlerce kez evet'' açıklamasında bulunması takipçilerinin kafasını bir hayli karıştırdı.

Nesrin Cavadzade, nikah masasına mı oturacak? Ses getiren açıklama...
Nesrin Cavadzade, nikah masasına mı oturacak? Ses getiren açıklama...
GİRİŞ 28.06.2019 13:00 GÜNCELLEME 28.06.2019 13:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son olarak Yasak Elma adlı dizi projesinin oyuncu kadrosuna dahil olarak Şahika karakteriyle kamera karşısında yer alan Nesrin Cavadzade, son dönemlerde gerek sosyal medya platformunda yayınladığı fotoğraflarla gerekse sergilediği oyunculuk yeteneğiyle parmak ısırtan isimler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda final yapan Bizim Hikaye yapımından beklenmedik bir kararla ayrılan ve sosyal mecrayı çok aktif bir biçimde kullanan Nesrin Cavadzade, takipçilerinin aklında soru işaretlerinin oluşmasına neden olacak açıklamada bulundu.

 

 

Alişan, aslı astarı olmayan iddialara ateş püskürdü: Yargıya başvuracak!

Onur Büyüktopçu'dan Yemekteyiz sunucusu Seda Sayan için manidar paylaşım!

 

 

Göz dolduran güzelliğe sahip Azeri kökenli Nesrin Cavadzade'nin sosyal medya hesabı üzerinden yayınlandığı fotoğrafın altına yaptığı açıklama üzerine ''Evlenenler kervanına mı katılacak?'' soruları sıklıkla yöneltilmeye başlandı.

Nesrin Cavadzade yayınladığı fotoğraf gönderisinin hemen altına ''Binlerce kez evet'' şeklinde bir not düştü. Bu manidar paylaşımı gören takipçileri ise onun evlilik teklifi almış olabileceğine ve bunu kabul ettiğine yönelik yorumlarda bulunarak beğeni yağmuruna tuttu. Konuya ilişkin sevilen ve ilgiyle takip edilen oyuncu Nesrin Cavadzade'den henüz beklenen o açıklama gelmedi.

nesrin cavadzade

YORUMLAR 1
  • Kagan 4 yıl önce Şikayet Et
    Guzel bir hatun. Allah hidayet etsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!