Onur Büyüktopçu'dan Seda Sayan'a ilişkin tüm ilgiyi üzerine toplayan mesaj!

Onur Büyüktopçu, TV8'in yeni yayın döneminde Yemekteyiz isimli yemek yarışmasını programının sunuculuğunu göğüsleyecek Seda Sayan için manidar paylaşımda bulundu. Yemekteyiz yapımının yeni sezon fragmanının sosyal platformdan yayınlanması üzerine Onur Büyüktopçu, kendisinin yerine başa geçecek Seda Sayan'a yönelik gerçekleştirdiği yorum büyük ses getirdi. İşte, Yemekteyiz'in yeni sunucusu Seda Sayan'ın aldığı o mesaj...

Onur Büyüktopçu'dan Seda Sayan'a ilişkin tüm ilgiyi üzerine toplayan mesaj!
Onur Büyüktopçu'dan Seda Sayan'a ilişkin tüm ilgiyi üzerine toplayan mesaj!
GİRİŞ 28.06.2019 12:59 GÜNCELLEME 28.06.2019 12:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hatrı sayılır bir zaman süresince sunumunu Yemekteyiz projesinin sunumunu üstlenen ve ciddi izlenme oranlarına ulaşmasını sağlayan Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz günlerde kendisini yakın takip altına alan izleyicileri hayal kırıklığına uğratan bir karara imza atıp yarışmaya veda etmişti. Onur Büyüktopçu'nun hiç beklenmedik bir kararla Yemekteyiz programından ayrılması üzerine sosyal platform üzerinden dur durak bilmeden ''Gitme, kal'' mesajları gönderilmeye başlanmış ve hatta Seda Sayan'ın Yemekteyiz'in yeni sunucusu olarak ilan edilmesi üzerine izleyiciler tarafından isyan bayrakları kaldırılmıştı.

 

 

Alişan, aslı astarı olmayan iddialara ateş püskürdü: Yargıya başvuracak!

Nesrin Cavadzade evlenenler kervanına mı katılacak? Açıklaması olay oldu

 

 

Yemekteyiz'in izleyici kitlesinden şayet Seda Sayan programın başına geçerse bir daha asla izlemeyecekleri yönünde mesajlar ağırlıklı olarak gelmeye başlarken yeni sezon fragmanı da sosyal mecra aracılığıyla yayınlandı. 

TV8 ekranlarında yeni yayın döneminde de macerasını sürdürecek olan Yemekteyiz'in yeni sezon fragmanının Instagram üzerinden yayınlanmasının ardından Onur Büyüktopçu, kendisinin yerini alacak Seda Sayan için manidar paylaşım gerçekleştirdi. Seda Sayan'ın yeni işini tebrik etmeyi ihmal etmeyen Onur Büyüktopçu'nun, "Hayırlı olsun, harika olacağına eminim. Ama Allah kolaylık versin. Bol bol reytingler inşallah." şeklinde ifadelere yer vermesi büyük ses getirdi.

onur büyüktopçu seda sayan

YORUMLAR 2
  • Kocaeli :(( 4 yıl önce Şikayet Et
    İzlemem artık benim için de bitti seda meda
    Cevapla
  • Hhh 4 yıl önce Şikayet Et
    Seda ile Yemekteyiz :((( İzlenmez zuhal topal gibi seviye yerlerde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk