Seda Sayan'ın yeni rezidansının değerinin ne kadar olduğu ortaya çıktı!

Son dönemlerde sosyal mecrada yayınladığı fotoğraflara ''shop'' uygulamasıyla gündeme gelen Seda Sayan, İstanbul'un Mecidiyeköy semtinde bulunan ultra lüks daireyi kiralamak için kesenin ağzını açtı. Kiraladığı deniz manzaralı rezidansına servet değerinde bir fiyat ödeyen Seda Sayan, pek çok gayrimenkule sahip olmasına rağmen tercihini buradan yana kullanarak taşınma telaşına başladı.

Seda Sayan'ın yeni rezidansının değerinin ne kadar olduğu ortaya çıktı!
Seda Sayan'ın yeni rezidansının değerinin ne kadar olduğu ortaya çıktı!
GİRİŞ 10.07.2019 13:46 GÜNCELLEME 10.07.2019 13:46
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sıklıkla adından söz ettiren Seda Sayan, İstanbul'un Mecidiyeköy semtinde yer alan Quaser Tower isimli ateş pahası bir kira bedeline sahip rezidansın 25.katına taşınma kararı aldı. Boğaz manzaralı ultra lüks dairede yaşayabilmek için taşınma hazırlıklarına girişti. İstanbul'da pek çok sayıda gayrimenkulu bulunmasına rağmen hepsini elinin tersiyle ederek seçimini buradan yana kullanması dikkatlerden kaçmadı. 

Aleyna Tilki konserinde hayranları boş yer bırakmadı! Hal böyle olunca...

Özcan Deniz konserinde büyük kriz: En sonunda güvenlikler devreye girdi!

 

Mecidiyeköy'deki ultra lüks yeni dairesine yerleşme kararıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan ve cep yakan bir kira bedelini ödemeye hazır olan Seda Sayan’ın aylık kira bedelinin 35 bin TL olduğunun bilgisine ulaşıldı.Tüm bunların yanı sıra ünlü sanatçı Seda Sayan şu sıralar yeni evinin dekorasyon işleriyle yakından ilgileniyor.

Yıldız Tilbe, gülmekten kırıp geçirdi! Yatırım sorusu için olay cevap...

SEDA SAYAN KİMDİR?

30 Aralık 1961 senesinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Pek çok kişi bilmese de gerçek ismi Aysel Gürsaçer’dir.

Müzik piyasasında 1980’li dönemlerde önemli bir başarı elde ederek kariyerinde yükselişe geçen Seda Sayan, "Ah Geceler", "Bebeğim", "Ben Sana Demedim mi", "Sensizliğe Yanarım" ve "Var mısın" gibi müzik parçalarıyla çok geniş kitleler tarafından tanınmıştır.

1985 senesinde Anılarım isimli ilk albümünü müzik piyasasına süren Seda Sayan, albüm çalışmalarının dışında oyunculukta da kendini göstererek kamera karşısına geçmiştir.

Uzun bir zaman süresince televizyon ekranlarının sabah kuşağında kadın programının sunuculuğunu üstlenen Seda Sayan, fakirlik nedeniyle çok zor şartlar altında büyümüştür.

Müziğe karşı yeteneği ve tutkusu henüz çocukluk dönemlerinde öğretmeni sayesinde keşfedilen Seda Sayan, 1981 senesinde Üç Kardeştiler adlı sinema filmi projesiyle ilk defa beyaz perdede boy göstermiştir.

seda sayan kimdir

 

YORUMLAR 11
  • erol 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kim yaaaa
    Cevapla
  • kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    30.000 tl kredi çektim 3 yılda ödeyecem
    Cevapla
  • oraloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    nasihat ve bilgilendirme.: 35000 TL. nin kaç para olduğu konusunda bilginiz var mı ?çok yazık. müşahade yakin ehlinden.
    Cevapla
  • Adanali 4 yıl önce Şikayet Et
    Zenginin parasi züğürdün çenesini yorar mış.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünya senin olsa kaç yazar mal mülk mevki kabir kapısına kadar ondan sonra amel.Allah rızası için ne yaptın? Bu servet helal mi haram mı kuruşu kuruşuna hesap sorgu.Öte yandan bir ekmek bulamayan fakirler.Zenginler fakirlere el uzatsa ciddi manada fakir kalmaz yeryüzünde.Ama para para diye tapıyorlar adeta!.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!