Esra Erol'un oğlu Ömer'in büyümüşte küçülmüş hallerini görenler mest oldu!

ATV ekranların sunuculuğunu üstlendiği programın sezon finali yapmasının ardından ailecek tatile çıkan Esra Erol'un Ömer ismindeki oğlundan komik ve eğlenceli aşk itirafı geldi. Geçtiğimiz günlerde eşiyle beraber yaptıkları çifte kutlamayla adından söz ettiren Esra Erol'un oğlu Ömer'in Ayşe adındaki bir kızı aşık olduğunu dile getirdiği videosu sosyal medyayı yıktı.

Esra Erol'un oğlu Ömer'in büyümüşte küçülmüş hallerini görenler mest oldu!
Esra Erol'un oğlu Ömer'in büyümüşte küçülmüş hallerini görenler mest oldu!
GİRİŞ 11.07.2019 15:02 GÜNCELLEME 11.07.2019 15:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2010 senesinde Ali Özbir'le beraberliklerini evlilikle taçlandıran Esra Erol, ATV'de sezon boyunca sunumunu gerçekleştirdiği programın yaz döneminde ara vermesiyle eşi Ali Özbir, çocukları Ömer ve İdris Ali ile beraber tatile çıktı. Geçtiğimiz günlerde eşi Ali Özbir için yaş günü partisi organize eden ve aynı gün içerisinde evlilik yıl dönümü kutlaması da gerçekleştirmesiyle adından söz ettiren Esra Erol'un sevimli oğlu Ömer'den gülmekten kırıp geçiren aşk itirafı geldi. Ali Özbir, denizden çıkan oğlunu kuruması için havluya saran Esra Erol ve Ömer'in arasında geçen konuşmaları kayıt altına alarak sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladı.

 

 

Tuğba Ekinci'den Murat Boz'a zehir zemberek sözler! Fena topa tuttu...

Bütün tepkileri üzerine çekmişti: Mehmet Nuri Ersoy'un yeni Sıla kararı!

 

 

Ali Özbir'in paylaştığı videoda Esra Erol oğluna, ''Ayşe'yi seviyor musun?'' sorusunu yöneltiyor. Bu sorunun üzerine Ömer bir an bile düşünmeden sempatik tavırlarıyla ''Evet'' yanıtını vermesi üzerine sosyal medyada beğenilerin ardı arkası kesilmedi ve çok geniş bir kitlenin yüzünü güldürerek övgü yağmuruna tutuldu.

Ali Özbir, eşi Esra Erol ve oğlu Ömer arasında komik ve eğlenceli diyaloğun bulunduğu videonun hemen altına, "Evet gelinimizi bulduk" şeklinde esprili ifadelere yer verdi.

esra erol ömer

YORUMLAR 1
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ebeveyn bu davranışı uygun mu görmüş. İmam buysa...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!